fredag 31. oktober 2008

Andre goodies fra eBay

Gamle hattenåler.
Søte blonder.Brukte brosjer.
Har ikke bydd på noe av dette, så det er fritt fram for dere!

Rosa sprudlevann!

Jeg liker det meste som er rosa, og forelsket meg selvfølgelig i denne flasken Moet & Chandon Brut Imperial Rose. Den kan godt få plass i en fin champagnekjøler som ligner på den på bildet under.

onsdag 29. oktober 2008

På skattejakt

Som dere kanskje vet, liker jeg å handle på eBay. Dette er noen av de gamle godsakene jeg har inne bud på i skrivende stund. Er det ikke mye fint?

mandag 27. oktober 2008

Fine armbånd

Så at Anne-Marie hadde lagt ut bilde av Sterlinksene vi har fått inn på jobben (GullFunn), så må vise dere hva det går ut på jeg også. Du kan designe ditt eget armbånd eller smykke med masse anheng i sølv, emalje og glass. Blir kjempefint med mange på, sånn som på bildet :) Og så kan man jo bytte ut ettersom hva man har på seg.

søndag 26. oktober 2008

fredag 24. oktober 2008

Shopping i London: del 1

Jeg kjøpte en pakke med disse pyntediamantene i akryl hos The White Company på Selfridges i London. Under ser dere utstillingen i butikken, det var så fint!

Det nærmer seg bursdag

...og kanskje sitter det noen der ute som undrer på hva jeg ønsker meg? Ikke at jeg forventer masse gaver og greier, men spørsmålet dukker alltid opp i forkant av en ny feiring, så jeg kommer folk egentlig bare litt i forkjøpet når jeg tenker meg om... Vel, her følger i alle fall en liste med dill som jeg vil bli glad for å få :)

- Louis Ghost-stol i blank
- Gavekort fra Everyday Minerals
- Gavekort SPA-time/ massasje
- Penger
- Boken "Fashionista" av Martina Bonnier
- Brun clutchveske i krokodilleimitasjon fra Benetton
- Boken "This little piggy went to Prada"
- Lyse hårlus-spenner
- Gavekort på Koch
- Stettefat i sølvfarge (to eller tre etasjer)
- Sims-spill til Mac


torsdag 16. oktober 2008

En fin fin sang

Elton John
You may not believe it
But I don't believe in miracles anymore
And when I think about it
I don't believe I ever did for sure
All the things I've said in songs
All the purple prose you bought from me
Reality's just black and white
The sentimental things I'd write
Never meant that much to me

I used to be the main express
All steam and whistles heading west
Picking up my pain from door to door
Riding on the storyline
Furnace burning overtime
But this train don't stop,
This train don't stop,
This train don't stop there anymore

You don't need to hear it
But I'm dried up and sick to death of love
If you need to know it
I never really understood that stuff
All the stars and bleeding hearts
All the tears that welled up in my eyes
Never meant a thing to me
Read 'em as they say and weep
I've never felt enough to cry

When I said that I don't care
It really means my engine's breaking down
The chisel chips my heart again
The granite cracks beneath my skin
I crumble into pieces on the groundBilder fra musikkvideoen.

Stine liker jul

Nå gleder jeg meg til jul. Begynte å lage juletrepynt i juli, og har holdt på litt nå og da siden. Skal få tatt bilde av alt når jeg kommer hjem. Inntil videre kan dere kose dere med dette bildet jeg tok av juletrepynt som hang i taket hos en blomsterforretning i Sarpsborg i fjor.

søndag 12. oktober 2008

Stine liker Everyday Minerals

Jeg fikk pakken med fem bokser mineralsminke fra Everyday Minerals posten i går. Jeg må bare si at jeg er kjempefornøyd! Du får tre prøver med foundation, en blush og en consealer gratis. Alt du betaler, er frakten på 4,60 dollar, noe som tilsvarer rundt 30 norske.

Jeg valgte fargen Snuggle på blushen, en veldig naturlig rosa ferskenfarge med litt shimmer.

Rosa sjokoladedrømmer

Har du sett lekrere sjokolade før? Fra Harrods, 19.95 pund.

London calling

Mandag 20. oktober drar jeg til London med kjæresten <3 style="margin: 0px auto 10px; display: block; text-align: center; cursor: pointer; width: 269px; height: 200px;" src="http://1.bp.blogspot.com/_85yyO0IRUK4/SPH2Zaq05AI/AAAAAAAAAUo/f3TnYWny5g4/s400/me_767.jpg" alt="" id="BLOGGER_PHOTO_ID_5256253156634190850" border="0"> På toppen av Ellers må vi såklart besøke Harrods, Selfridges, Oxford Street, Bond Street og kanskje Camden market?Forresten, noen som vet om det er salg i London i oktober?

torsdag 9. oktober 2008

La det skinne!

Lysestaken til venstre kostet meg ni kroner på Fretex. Lysestaken til høyre kjøpte jeg på loppemarked i fjor. Med litt sølvpuss blir det blankt. Jeg har brukt sølvkrem. Siden jeg jobber i gullsmed-butikk, kan jeg komme med noen tips til pussing:

Krem/paste: Kommer i boks med svamp. Passer til fat, lysestaker og liknende i sølv eller sølvplett som er blitt veldig stygt (anløpt som det heter). Fukt svampen og gni på litt krem fra boksen. Puss så gjenstanden med svampen, skyll av og tørk med tørkerull. Du kan også bruke en gammel tannbørste inni kroker og kriker. Gå gjerne over med en sølvklut til slutt for et ekstra blankt resultat. Krem finnes også tilpasset messing og lignende.

Flytende: Kommer i en boks med kurv i. Legg smykker, armbånd, ringer, bunadsølv eller annet smått oppi kurven og senk den ned i væsken. La ligge i ca 15 sekunder, ta opp, skyll av og tørk med papir eller lignende. Eventuelt en smykkeklut. Finnes til gull, sølv og perler. Putt ikke gull i væske som passer til sølv eller motsatt. Da kan smykkene bli ødelagt. Perle-rensen kan brukes til perler, uekte edelstener og bijouteri (uekte smykker).

Pusseklut: Klut som er innsatt med rensestoffer. Brukes tørr. Passer til bestikk og andre sølvting det ikke er for mye krimskrams på. Rask og effektiv metode som passer hvis sølvet ikke er for stygt. Da anbefaler jeg kremen.

Engangsservietter: Passer til gull, sølv og bijouteri. Fåes i eske med en del servietter i. Kan brukes alene eller etter andre metoder for et ekstra blankt resultat. Enkelt, og du unngår søl.

Oppbevar gjerne bestikk, smykker og lignende i plastposer spesielt beregnet på dette, da blir det ikke så fort anløpt.

Lykke til!

Hurra for dere

Det er for tiden mange bursdager å feire. Ikke før jeg hadde fått sendt avgårde en hjemmelaget tyll-kleshenger til Malin i posten (selv om ho hadde bursdag i september...), skulle Maja holde dyre-party hos Anette og Hanne-Maren. I kveld skal jeg i bursdag til Anne-Marie og i helga fyller Dine 20. Og så kommer Hanne etter det.. og så... ja. The list goes on. Men bursdager er gøy, man får kjøpe gave (juhu!), pakke inn gave (dobbel juhu!), bake kake (nam!), spise kake (nam igjen!) og kle seg pent (en god grunn til å kjøpe seg noe nytt).
HURRA FOR ALLE DERE SOM HAR BURSDAG I OKTOBER!

onsdag 8. oktober 2008

VIP-kveld på Cubus

Jeg og Anne-Marie var på VIP-handling på Cubus etter stengetid i dag. Vi fikk 30 prosent avslag på alt i butikken, og ble servert druer, sjokolade, godteri og brus. Jeg kjøpte meg en mørkeblå skjorte (35 kroner), et rutere høstskjerf til Geir Arne (70 kroner) og en fantastisk fin svart tunika (104 kroner) som jeg har planer om å bruke som den lille sorte sammen med tykke strømper. Attpåtil fikk vi hver vår gratis Masterpiece Beyond Lenght maskara fra Max Factor. En vellykket kveld for sure :)

Synes forresten Cubus har blitt veldig bra i det siste. Kjempefin høstkampanje.

Enig?

Magasiner lest og herved omtalt

Denne måneden har jeg kjøpt ikke mindre enn seks forskjellige magasiner og blader (OMG!), og tenkte dere ville ha glede av en liten oppsummering. (Rangert liste)

1. Maison (interiørmagasin)
Maison presenterer en av de peneste leilighetene jeg har sett. I en lang reportasje med fine bilder lar jeg meg inspirere av en lys leilighet i Oslo. Fargene går i hvitt, kremhvitt, grått og svart, akkurat som jeg liker det! Dette er et magasin man kan bla gjennom mange ganger uten å gå lei. Verdt 63 kroner, faktisk!

2. Boligpluss (interiørmagasin)
Lys romantikk og nostalgiske møbler er høydepunktet i denne månedens BoligPluss. Ellers finner du som vanlig tips om hvordan du fornyer hjemmet for ikke alt for mye spenn.

3. Costume (motemagasin)Ingen norske magasiner kan måle seg med Costume når det kommer til mote. Lekre høstplagg fyller alle sidene fra perm til perm i oktober-nummeret. Rett og slett proft.

4. Mag (jentemagasin)
Midt på treet kommer Mag. Litt av ditt og litt av datt, en OK miks av mote, sex, selvrealisering og diverse småstoff. En overkommelig pris på 39 kroner er ikke verst for et månedsmagasin som dette.

5. Du- Denne uken (kjendis- og moteukeblad) Nykommeren Du er faktisk ikke så ille som fryktet. De henger til dels med på motene, men kjendisstoffet klarer ikke engang måle seg med Her og Nå (og det sier litt...) Platte kjendishistorier som egentlig ikke er nytt engang er ikke veldig spennende. Får pluss for prisen som er bare 25 kroner, men man får til gjengjeld ikke mye for pengene. Tynn blekke, men så er jo dette et ukeblad. Jeg foretrekker forsatt glansede magasiner.

6. Elle interiør (interiørmagasin)Månedens jumboplass går til Elle Interiør. Grå og kjedelig forside, og ikke så mye mer spennende å finne inni. Du får med et ekstra bilag som er laget i samarbeid med Nordsjö maling. Dette framstår som ren reklame. Kjedelig. Ikke verdt de rundt 60 kronene.