onsdag 25. februar 2009

Blir du nr 10.000?

Besøkstelleren min runder snart 10.000 og jeg er spent på hvem som klikker seg inn på jubileumstallet :) Legg igjen en kommentar om det blir deg! Har hatt lyst til å ha en konkurranse når jeg rundet tallet, men har ikke noe særlig å lodde ut, så det blir en forsinket trekning en gang senere i vår. Eller kanskje når bloggen feirer to år? Moro er det i alle fall å blogge, så jeg skal fortsette så lenge jeg synes det er artig.Må også vise dere mitt inspirasjonsbilde nummer én. Det kommer fra bloggen Vintage. Jeg synes det er så fantastisk å sitte og se på alle de fine, gamle tingene, og kan sitte og bare titte på det i flere minutter for å få inspirasjon. Skal ha meg en sånn fin hylle en gang jeg også som jeg kan fylle med skatter! Har allerede lik den ene karaffelen i midterste hylle, det er jo en start. Se innlegget her.

Foto: Mari Eriksson

Styling: Johanna Flyckt & Marie Delice Karlsson

tirsdag 24. februar 2009

Lady Madonna

Det har vært litt dårlig med oppdateringer her i det siste, og det skyldes blant annet at jeg har hatt hyggelig besøk fra Bodø i helgen. Måtte jo ta vare på gjestene :) Jeg har gjort et nytt funn på eBay; 84 katolske metallmedaljonger med madonnaer og helgener på. Disse skal brukes til pynt på lys, såper og lignende. I tillegg har jeg kjøpt denne Madonna-formen, så nå blir det produsering av gips- og betong(?)madonnaer her! Sa noen madonna-feber?

torsdag 19. februar 2009

Sommer kommer!

Litt sommerfølelser fra meg en sen vinterkveld. Pastellfargede blomster gjør at jeg lengter etter bar asfalt, jordbærbuer på bensinstasjonene og tilbud på krone-is hos Coop. Bildene er hentet fra Josefines Lysthus sin hjemmeside. Den fysiske butikken ligger i Amfi Borg i Sarpsborg, og jeg anbefaler et besøk! En annen sommerting som surrer rundt i hodet mitt, er denne fantastiske Marchesa-kjolen i lys lavendelfarget chiffon. Har planer om å skaffe meg en sånn, på en lur måte... Følg med! Ps: vil gjerne bli invitert i finere fester så jeg kan bruke finstasen, tar i mot alle invitasjoner med åpne armer... Tss...

tirsdag 17. februar 2009

Kreativt smykkeskrin


Leste om Atlanta Bartlett på bloggen til Creme de la Creme-Ragnhild. Syntes bildet med disse gamle koppene var så nydelig. Kjekt å bruke kaffekopper til å vise fram gamle brosjer og smykker i. De lyserosa peonene er jeg litt svak for. De minner meg om sommer! Bildet var en del av en reportasje som har stått i Country Homes USA. Bartlett skal også åpne nettbutikken Pale & Interesting, så følg med!
Foto: Polly Wreford

mandag 16. februar 2009

Lille ord på veggen der

Jeg har flere ganger skrevet om min begeistring for svarte rammer. Satt og søkte litt veggord på nettet, inspirert av Gjertrud som har så fine veggord som jeg så da jeg besøkte henne i forbindelse med en interiørreportasje forrige uke. Under Google-søket dukket denne utrolig pene løsningen opp, med både veggord OG svarte rammer. Det sies jo at et bilde sier mer enn tusen ord. Da må jo denne veggen si alt! Var det ikke fint?
Rhapsody på Flickr har gjort morens gang om til et galleri for familiefotografier. Hun har lagt ut hele prosessen i bilder her. Hun skriver også på bloggen Slice of Life. Klikk deg inn og bli inspirert.

Har du lyst til å lage ditt eget sitat og lime på veggen, kan du lage deg et på WallWords.com. Ifølge Gjertrud skal det være rask leveringstid også :)

Så prøver vi igjen...

Nå er det plutselig noen dager siden forrige innlegg. Jeg har vært hjemme i Sarpsborg en tur siden sist, og hadde ikke med Mac-en. Hadde lyst på en skikkelig frihelg! Jeg prøver stadig lykken i konkurranser rundt om. Nå er det Violas romantiska hem som lodder ut en hel masse godbiter. Vil du også teste din flaks, kan du være med i konkurransen her.

onsdag 11. februar 2009

Inspirasjon: bad

Jeg synes fortsatt svart/hvitt-foto i svarte rammer er fint, også på badet, som her.
Sjakkrutete med svarte og hvite fliser er også klassisk og pent, som dette under her.Se flere bilder fra Le Ann Soowal Antiques and Interiors her. Liker spesielt godt den benkeplaten i svart polert granitt. Nam! Mon tro om det går an å jukse seg til looken ved å male en billig benkeplate i svart gulvmaling og så lakke? Noen som har prøvd?

søndag 8. februar 2009

Slettvoll-stil

Liker godt den rene og lyse stilen til Studio Slettvoll. Jeg skal ha svart/hvitt-bilder i svarte rammer i min leilighet også. Synes det er så pent! Liker fargeskalaen og de store vinduene og at det rustikke er blandet med mer moderne møbler. Trykk deg inn på linken og se mer i katalogen på nettet.

torsdag 5. februar 2009

Inspirerende detaljer

En slitt trehest fra House Doctor i nydelige grå nyanser.Hvit designersøplabøtte fra Vipp.
Er man gal om man bruker to tusen på noe man hiver søppel i?Klassisk klokke fra Acctim, eBay.

Disse tingene passer inn i leiligheten jeg planlegger i klassisk stil med svart og hvitt interiør :)

onsdag 4. februar 2009

Måtte flaksen inntreffe...

For jeg er med i konkurranse på bloggen Mias Interiør som feirer 5000 besøkende med konkurranse. Det er en overraskelse hva premien blir, for hun vil prøve å tilpasse gaven til vinneren ut fra bloggen. Skulle jeg mot formodning være så heldig, har jeg plukket ut noen favoritter, alle fra nettbutikken Mias Interiør:

tirsdag 3. februar 2009

Leilighetssnakk

Det har seg nå sånn at jeg kribler etter å finne en leilighet som jeg kan få innrede og kose meg i fra mai. Problemet er at folk ikke legger ut leiligheter som er ledige fra mai ennå. Så nå sitter jeg her på Finn og ønsker meg til Oslo og til leiligheter som er utleid lenge før jeg engang er på flyet sørover. Sånn som denne over her, som er innflytningsklar allerede.

Nydelige farger og vinduer, doble dører og til og med en sjarmerende kakkelovn. Sukk. Ikke så mye over budsjett heller. 9500 i måneden skal de ha for denne godbiten. Her skulle jeg ha kost meg i Ektorpen, ja! Nevnte jeg at det var rosett og stukkatur i taket også?

Har du en pen leilighet til leie i Oslo? Se annonsen i høyre spalte ------------->

mandag 2. februar 2009

Små forandringer, store gleder

I dag var jeg innom Fryd etter jobben. La merke til et unormalt yndig rosa opptørkshåndkle her en dag, og så har tanken om å kjøpe det surret rundt i bakhodet siden. I dag måtte jeg bare kjøpe en liten gave til meg selv. Artig nok er slagordet til Fryd "Små forandringer, store gleder".Klassiska Hem & Antik fikk følge med i posen, forsiden hadde akkurat den samme rosafargen på seg :) Kan forresten anbefales, satt igjen med et godt inntrykk allerede etter å ha bladd gjennom én gang.På lørdag sjekket vi også ut Fretex-butikken her i Tromsø. Den var stor! 800 kvm med nips, møbler og klær. Fant en del metallfat, blant annet disse to åttekantede som jeg har planer om å bruke til såpeskåler. Inntil det, kan disse hvite kubbelysene stå der. Bildet er tatt foran den fineste veggen i huset, den med hvitmalt panel. Den mest Stinete plassen i huset :)Håper dere holdt ut med mobilbilder i dette innlegget. Jeg orket bare ikke drasse med speilrefleksen hjem fra jobb!

søndag 1. februar 2009

Husker du denne leiligheten?

Denne leiligheten var på coveret til BoligPluss for en tid tilbake. En av mine favorittreportasjer. Og nå kan du bo der, for nå ligger den ute på nettet. Hadde husleiebudsjettet mitt vært på 17.000 kroner i måneden, så kanskje. Men har dessverre satt en stopper ved 9.000... (Mer penger til interiør!) Se uansett den lekre annonsen på Finn.no her.