søndag 31. juli 2011

En rolig uke/ Summer time

Nå skal det bli herlig med en hel uke fri! Kanskje kan vi komme à jour her hjemme, både med rydding, vasking og oppussing. Det har gått litt sakte i det siste, så det hadde vært herlig å få noen ting helt ferdig. Lister skal males på soverommet, så er vi klare til å vise dere bilder derfra :) Det er franskinspirert i gråbeige toner, med tunge lingardiner og kalkmaling på veggene. Vi er veldig fornøyd!
(Foto: Shootfactory)

torsdag 28. juli 2011

onsdag 27. juli 2011

Jobber med Livingbloggen/ Working on the Living blog

Jeg jobber en del med den nylanserte Livingbloggen om dagen, så dere er hjertelig velkommen inn dit! Over er en liten smakebit, liker dere designet?

mandag 25. juli 2011

Ny blogg!/ New blog!

Som dere vet, har jeg begynt i ny jobb som ansvarlig for sosiale medier hos møbelkjeden LIVING. Det betyr at jeg skal dele siste nytt, trender og inspirerende bilder på Facebook, men også i en egen blogg! Bloggen er ikke helt klar ennå, men gå gjerne inn og legg dere til som følgere allerede nå, så går dere ikke glipp av noe snadder ;) Adressen er livingbloggen.blogspot.com.

fredag 22. juli 2011

Eksplosjon i Oslo/ Explosion in Oslo

Det har vært en stor eksplosjon i Oslo i ettermiddag, ikke veldig langt fra der vi bor. Jeg var på Grønland torg da det skjedde, og kjente smellet godt. Helt annerledes enn vanlige sprengingsarbeider, gjorde vondt i øret. Gikk ut for å se, men kunne ikke se noe, og ingen politibiler kom, så trodde ikke det var noe stort. Etter hvert kunne vi høre mange sirener. Vinduer skal være knust langt ned mot Grønland. Samboeren min hadde akkurat tatt bussen fra jobb der det smalt, men han er heldigvis også i god behold. Håper ikke det skjer noe mer nå, for dette er ekkelt. Sitter hjemme og følger med på TV nå.

There has been an huge explotion in Oslo only ten minutes from where we live. We heard the explotion. Luckily, we're both fine.
(Foto: VG)

mandag 18. juli 2011

Inspirerende soverom/ Inspiring beddings

Har akkurat lagt ut mange inspirerende soveromsbilder på LIVING sin Facebook-side. Kunne ikke dere tenkt dere å flytte direkte inn i bildet under her? Liker kontrasten mellom den rustikke steinveggen og det bløte sengetøyet. Og døra som står åpen så man kan trippe rett ut og spise frokost i det fri. Herlig!
(Foto: LIVING)

søndag 17. juli 2011

Min stil/ Vintage chic style

I skrivende stund er det 999 følgere her inne. WOW! Mange nye ansikter har kommet til i det siste, og jeg synes det er så koselig! Velkommen alle sammen! Jeg tenkte å vise dere noen bilder i reprise, for det er jo ikke sikkert at dere nye har sett alt ennå? Noen fra den gamle leiligheten og noen fra den nye. Vi har jo ikke kommet helt i stand her ennå, så de gode bildene herfra lar vente på seg. Uansett, dette er min vintage chic- stil:

torsdag 14. juli 2011

Dekk et lekkert sommerbord/ Summer table settings

Gjett om jeg koser meg på jobb om dagen! I dag har jeg lagt ut bilder og tips til dekking av sommerbordet på LIVING sin Facebook-side. Gå gjerne inn og klikk "liker", så lover jeg å oppdatere jevnlig med masser av inspirasjon fremover også :)
(Foto: LIVING)

mandag 11. juli 2011

Jeg har fått ny jobb i LIVING/ My new job!

Nå kan jeg endelig røpe hvorfor det har vært litt stille på bloggen i det siste; jeg har nemlig fått meg ny jobb! Jeg skal være ansvarlig for Facebook-side og etter hvert blogg for møbel- og interiørkjeden LIVING! Vi har så mange fine varer at det er en fryd å jobbe med kan jeg love dere! Facebook-siden er allerede oppe og går, den finner dere HER. Har lagt ut en masse inspirasjonsbilder, og etter hvert kommer det til å skje masse spennende der, så det er bare å "like" med en gang! Og det er såklart fritt frem å låne bilder derfra om du har lyst til å blogge om noen av tingene våre- vi har masse fint innenfor landstilen (bare se i mappa som heter Landlig drøm, SUKK!)
(Foto: LIVING)

torsdag 7. juli 2011

Malingsprøver på veggen/ Testing colours

Har prøvd ut litt veggfarger på panelen nå. Lengst til venstre er fargen hvit lin. Den er lys grå med to prosent farge, men fremstår hos oss litt lilla, så den kræsjer med møblene som det er mer gult i. I midten er fargen blek sand. Det er nok denne vi ender opp med. Den er lys beige, litt varmere enn hvit lin. Til høyre er veggfargen som var her da vi flyttet inn. Tror den heter magnolia. Den heller litt mer mot gulgrønt, selv om det kommer dårlig frem på bildet.

søndag 3. juli 2011

Slagbenken er på plass/ Dining area

Nå har jeg fått benken på plass i spisestua. Den må settes inn med Antiparasit før vi kan begynne å bruke den, for den er full av gnagende borebiller (kjennetegnes ved at det kommer fin sagmugg på gulvet der det angrepne tremøbelet står). Nå pusser jeg av lakken så jeg kan smøre inn benken og la middelet trekke godt inn i treverket. Det burde ta knekken på udyrene som spiser opp møbelet mitt!