tirsdag 30. august 2011

Oliventre selges billig

Kunstig oliventre, høyde ca 140 cm, kjøpt for 1200 kroner, selger det nå for 250 kroner. Kan dessverre ikke sendes i posten, må hentes i Oslo. SOLGT

Jeg kommer til å legge flere fine ting ut for salg de neste dagene, som emalje, antikke småmøbler og bilder. Nå skal det ryddes skikkelig opp i leiligheten- en gang for alle!

fredag 26. august 2011

God helg!/ Wish you all a great weekend!

(Foto: Living)
Sitter på jobb og legger ut herlige bilder av alle høstnyhetene som strømmer til. Det er så mye lekkert! Se noen av nyhetene som ennå ikke er i butikk på Livingbloggen. Eller søk på inspirasjon i stilene landlig, moderne, industri eller klassisk på Living sin Facebookside. Synes det er kjempekos om du vil låne noen av bildene og dele på din egen blogg også :) Det er bare å forsyne seg rått, hihi! Vi skal i bryllup i morgen, og jeg har fått æren å fotografere brudeparet. Gleder meg! Håper helgen deres blir fin også!

onsdag 24. august 2011

Selger skoddene mine/ Shutters for sale

De fine skoddene jeg fikk snekret til kjøkkenvinduet i den gamle leiligheten fulgte med oss inn i den nye leiligheten, men dessverre er vinduene her mye større. Derfor har jeg nå bestemt meg for å selge dem! De er laget av gjenbruksmaterialer- treplank i rammen og plater inni. Noen små ujevnheter og skjevheter er det, men de er håndlaget, så jeg synes bare det er en del av sjarmen :) De er malt i fargen letthet og pusset for å se autentiske ut. I det øverste speilet er det utskjært mønster- akkurat som i de gamle, franske! Slike finner du garantert ikke hos naboen, da det finnes bare dette ene paret. Hver skodde måler cirka 27,5x154 cm. SOLGT

tirsdag 23. august 2011

Metallskap fra Living/ Lockers from Living

(Foto: Living)
Må bare tipse om de fineste industriskapene som har kommet inn på jobb nå! Det er fire forskjellige, dette har jeg såå lyst på! Hadde passet supert i gangen eller på soverommet mot de kalkede veggene. Mmm! Se de andre skapene og kommodene på Livingbloggen.

tirsdag 2. august 2011

Blogganbefaling/ The paper Mulberry

Gjennom Aina i Modern Country oppdaget jeg her om dagen en blogg som var helt ny for meg; The paper Mulberry. Her er det inspirasjon i massevis i form av herlige collager med bilder fra den franske landstilen. Men obs obs! Stor fare for at du akutt må ta frem malekosten og redekorere hele hjemmet! Jeg får i alle fall veldig, veldig lyst etter å ha inntatt disse godbitene:



(Alle foto: via The paper Mulberry)

mandag 1. august 2011

Inspirasjon soverom/ Inspiration bedroom

På soverommet har vi malt med kalkmaling for å få den rette strukturen på veggene. Disse bildene var til stor inspirasjon da vi planla oppussingen. Jeg er fortsatt på jakt etter det rette speilet til å ha over sengen, og lysekronen og Jielde-spottene ligger foreløpig på vent. Gleder meg til de kommer opp!
(Foto: Pure & Original)