fredag 24. februar 2012

Slik er stuen vår nå/ Our livingroom right now

Har lagt ut nye stuebilder på Livingbloggen. Hadde vært kjempehyggelig om dere ville klikke dere inn og se :)

mandag 20. februar 2012

Det vakreste møbelet/ A beauty

Vil noen donere 0,6 kvm gulvplass så denne benken kan bli med meg hjem? Den kom inn på Living her om dagen, og  roper på meg hver gang jeg går forbi. Og jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer å stå i mot...

lørdag 18. februar 2012

Kjøkkenoppussing/ Classic style kitchens

Neste måned er det kjøkkenet som skal få seg en oppgradering. Vi vil legge hvite metrofliser over benken, bytte ut den gulnede treplaten med en svart, sette inn porselensvask og nostalgisk armatur og ha innebygd ovn med integrert platetopp.
(Foto: Tibrokök)

Vi har bestemt oss for ovn allerede. Det blir Dåtid varmluftsovn i sort.
Vi kommer til å sette inn porselensvask og tenkte først på den doble Domsjø fra IKEA, men kom frem til at vi heller vil prioritere benkeplass fremfor dobbel vask siden vi har oppvaskmaskin. Derfor blir det denne innbyggingskummen:
(Foto: IKEA)

Flisene blir blanke metrofliser. Rent, pent og klassisk. Vi kommer til å gå for Bisel Blanco 10x20 cm fra Right price tiles. Billige og superfine!


Hva tror dere?

fredag 10. februar 2012

Elisabeth Werp: En inspirerende kunstner/ An amazing artist

I dag vil jeg by på litt annerledes inspirasjon. En av mine favorittkunstnere er norske Elisabeth Werp. Møtet mellom fortid og nåtid er et gjennomgående tema i bildene hennes, og spesielt liker jeg dem med gamle parkbenker, smijernsporter, lysthus og gatelys. Vakre snirklede linjer og former i tåkedekte landskap. Får lyst til å male litt igjen når jeg ser disse bildene. Veggene i stua er litt tomme, så kanskje jeg må ta frem penselen igjen?
 Se flere nydelige verker- og ikke minst den spennende prosessen bak bildene- på www.elisabethwerp.com

torsdag 2. februar 2012

Klassisk inspirasjon/ Classic style inspiration

I dag har jeg og Frk Hauge vært på inspirasjonsrunde og litt shopping hos Slettvoll. Deilig med litt input i blant, og jeg har virkelig falt for det mer klassiske med lys base med noen mørkere detaljer. Synes den stilen passer godt i en bygårdsleilighet!
 (Foto: Slettvoll)

onsdag 1. februar 2012

En million besøk/ One million visitors

WOW! Jeg er målløs. Midt i den roligste bloggeperioden på lenge har bloggen min rundet en million besøk. Det er stas! Tusen, tusen takk til alle som har lyst til å følge oss i den nye leiligheten :) Ting begynner å komme på plass nå, så jeg lover å dele med dere en dag! Som dere vet, jobber jeg også med å skrive bloggen til LIVING. Der kommer det altså ut innlegg omtrent hver dag, så følg meg gjerne der også :) Disse bildene er lånt derfra. Har dere sett noe så lekkert? Nyyydelig styling!
(Foto: Petra Bindel/ Voice, via Livingbloggen)