lørdag 31. mars 2012

Inspirasjon: soverom/ Inspirational bedrooms

Denne looken går jeg for når vi skal ferdigstille soverommet vårt! Litt mørkere jordfarger, tunge lingardiner, kalkmaling, sengegavel med knapper og grålig treverk. NAM!

torsdag 29. mars 2012

Gardininspirasjon/ The perfect curtains

Grå, brune, hvite og linfargede gardiner som går helt til gulvet elsker jeg! Gjerne i materialer som tykk lin, strie og silke som disse fra Restoration Hardware:

fredag 23. mars 2012

Selger barkrakker/ Selling bar stools

Har kjøpt meg nye stoler til kjøkkenet, så jeg selger nå mine to barkrakker i metall. Kjempefine til fransk landstil eller den litt røffere industristilen! Setet måler 35x35cm og de er ca 66 cm høye. SOLGT

onsdag 14. mars 2012

Inspirasjon: klassisk og landlig/ Vintage, yet classy

Får mer og mer sansen for det klassiske. Heldigvis er det en perfekt kombinasjon sammen med vintage! Her er Slettvoll-stoler mikset med gustavianske møbler. Tidløst og lekkert!
(Foto: Slettvoll)

lørdag 10. mars 2012

Selger Jielde-lampe/ Selling Jielde lamp

Vi sparer for fullt til bryllup, så jeg skal selge den siste av Jielde-vegglampene mine. Denne er gammel og original og har emblemet intakt. Har ikke hatt den koblet til selv, men det er ledninger lagt inn (se bilde). Pris: 1800 kroner inkludert frakt, eller kan hentes i Oslo for 1700. Bildene kan klikkes store. Kontakt meg på mail stine_johnsen_88(ætt)hotmail.com SOLGT

fredag 9. mars 2012

Fransk industristil/ French industrial style

Ønsker dere en riktig god helg med noen bilder fra denne fine reportasjen på BoligPluss.



 (Foto: Mari Eriksson for BoligPluss)

torsdag 1. mars 2012