tirsdag 23. oktober 2012

Ses vi på bloggtreff?

Skriver det her også jeg :) Vi har fire ledige plasser på bloggtreffet i Kristiansand på mandag. Så har du ikke meldt deg på ennå, send meg en mail (adresse i invitasjonen under!)

fredag 19. oktober 2012

Planlegger årets jul/ This years Christmas inspiration

Klassisk i duse farger, grønt, en dose natur og litt glitter og gull! Masse inspirasjon er å finne på Inspirasjonsguiden til klikk.no der disse bildene er lånt fra. Har dere begynt å planlegge?
(Foto: klikk.no)

mandag 15. oktober 2012

Over gjennomsnittet produktiv.../ New pillow

Er full av energi om dagen gitt! Både når det gjelder blogging, på jobb og på hjemmefronten. Vegger males, tepper byttes, bilder males og i det hele tatt. Godt er det, for jeg har en lang liste med ting som skal gjøres. Den sorte puta ble sydd i går, det kommer ikke frem av de uklare mobilbildene, men den har kant slik de lyse putene. Deilig med noen svarte kontraster innimellom. Må definitivt sy mer fremover. Snart bursdag, kanskje symaskin kommer på ønskelista? (Sammen med en ny mobil med litt bedre kamera!)

søndag 14. oktober 2012

Bloggtreff i Kristiansand

Jeg jobber med å planlegge bloggtreffet på den nye Living-butikken i Kristiansand om dagen. Send meg en mail på jobbmailen om dere ønsker å være med, se info i invitasjonen under :) Det blir shopping med rabatt, goodiebags og ikke minst får man en sniktitt på butikken to dager før åpningen! Hurra!

fredag 12. oktober 2012

Fargen Amsterdam/ Charcoal grey

Koksgrått er en farge som vokser veldig på meg, og jeg synes jeg ser den overalt om dagen! Kom over disse nydelige bildene fra Halvor Bakkes "byhjem", en knøttliten leilighet på bare 11 kvadratmeter, men med plass til alt. Her synes jeg det fungerer supergodt med den mørke fargen selv om en ikke skulle trodd det! Fargen heter Amsterdam og er fra Halvor Bakkes fargekart for Fargerike.

torsdag 11. oktober 2012

Spraymalt krukke/ Spray painted urn

Har mange småprosjekter på gang om dagen, blant annet har jeg spraymalt en rosa krukke fra Skeidar. Se førbilde her. Krukken var stor og hadde perfekt fasong, men jeg hadde ønsket meg en hvit til å ha på spisebordet. Nå er den ferdig sprayet, og jeg har tatt av lokket og satt en orkidé i den.

tirsdag 9. oktober 2012

I lokalavisen i dag/ In the newspaper today

I dag gir jeg tips og forteller om vår oppussing i bilaget til Sarpsborg Arbeiderblad. Der er det også før- og etterbilder av stuen vår :)

Ikke vår gang dette, men det kunne godt ha vært...!