søndag 24. august 2008

Extensions


Nå har jeg fått clip-on-extensionsene fra Saras i posten :) Sånn ble resultatet:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint det ble:)
Skal bestille den fargen fra saras.no. Det er 24/102 Honey Wheat Tips & French Vanilla, ikke sant? Søkte på fargen på google så dukket bloggen din opp ;)
Nydelig farge:)

Stine sa...

Det stemmer, håret er mørkest innerst og fader ut til helt lys blond. Ser veldig naturlig ut. I går krøllet jeg håret med krølltang også, det ble kjempebra. Er helt som mitt eget hår :) Gi beskjed om du blir fornøyd da!

Ina sa...

Hvor lang tid tar det egentlig å sette på seg clip on? Jeg vurderer å kjøpe meg extensions, men er ikke helt sikker om jeg skal flette det på, eller kjøpe clip on. Tips?:)

Stine sa...

Det går ganske kjapt å sette de på. Jeg fester de breieste festene under bak, og de tynnere på hver side av hodet. Tuper håret og spray litt hårspray i det der du skal feste dem, så sitter de godt. Pass på at du har nok hår over så festene ikke synes. Jeg liker å krølle håret med krølltang før jeg setter dem i, for så å krølle mitt eget hår. Da blander det seg fint, og ser veldig naturlig ut. Jeg bruker salongshampo og balsam på klipshåret så det holder seg blankt. Da skal det visst vare lenger også :) Lykke til!