lørdag 13. juni 2009

Smart spisestuebord

Det er ikke så lett å få plass til både spisestue og stue i ett og samme rom i leiligheten vår. Derfor har jeg vært på jakt etter et lite spisestuebord som kan slåes ut når jeg har middagsgjester. Bordet skulle helst også være gammelt. Og hva fikk jeg øye på i Gamlebyen (den i Fredrikstad) i dag?Først trodde jeg dette var et sidebord, for det er veldig smalt. De som skulle selge det, hadde brukt det som databord. Men, bordplaten kan rotere!Tada! Spisebord til fire personer, minst! Lurer på om jeg skal beholde originalfargen eller om jeg skal male det i en veldig lys grå og slite det litt på kantene. Heller litt mot det siste, tror det blir fint til de hvite stolene med kappe. Hva synes dere?

16 kommentarer:

Marie sa...

Kjempe fint bord! Jeg hadde nok malt det hvitt, men grått blir sikkert kjempe fint! Der var du heldig! Morsomt at det roterer! Det var nytt for meg. Ha en fortsatt fin lørdag!
Klem fra M

Lindas hus sa...

Å så lekkert og smart bord du har fått deg!!!Gratulerer så mye!!!Og du må ikke finne på å male det!!!!Det var så fint som det var:O)Og det er jo fint å bevare noe som er i en annen farge også enn hvit!!!Og det kommer jo til å bli jempe fint til stolene du har med miniskjørtene sine;O)Ha en fin dag!

Camilla sa...

Så fint det var! Og ikke minst smart.. :) Jeg ville beholdt det sånn tror jeg.. det er fint malt og, men hadde nok vært redd for å angre..

På landet sa...

Utrolig smart, Bordet er fint sånn det er.. ellers hadde det nok blitt hvitt her ;)

Ha en fin helg.

Nostalgia sa...

Kjære deg for et nyydelig bord ! Du må ikke finne på å male det, vakkert som det er :-) Bordet er nok fra ca 1880-1890, så du har fått deg en antikvitet !

Klem, Nostalgia

Lykkeliten sa...

Jeg synes bordet var kjempe fint! Også så smart at du kan snu det.. Var jeg deg ville jeg beholdt bordet i den fargen en stund, så får du tenkt deg nøye om før du maler, for det er som nostalgia sier; en antikvitet..
jeg har selv en gammel skjenk, som jeg aldri klarer å bestemme meg for om jeg skal male, eller ikke.. Dillemma!
God helg!

Photo-Me-Life sa...

Jeg hadde også malt det hvitt. Uansett, super kult bord. Der har du jaggu meg gjort et KUPP!!!

MariMaja sa...

Nydelig flott og smart bord!
Jeg ville nok ikke malt dette...jeg ville tatt det i bruk en stund før jeg bestemte meg iallefall;)
Klem fra Maja

madam mim sa...

Utrolig flott bord! Og ikke minst smart, i og med at det nesten ikke tar plass sånn til daglig :-) Jeg er jo fryktelig glad i alt det hvite, men det bordet var bare nydelig i seg selv, så jeg vet ikke om jeg hadde malt det eller ikke....som flere her sier - tenk deg godt om! Uansett, gratulerer med kuppet:-)

Anonym sa...

Hei!

Det var et kjempefint bord.
Hvis jeg ikke tar helt feil, kalles det et spillbord/spillebord.
Jeg ville ikke malt det, syns det var nydelig som det er.
Gratulerer med bordet!

Drøm sa...

Kjempefint bord! Lurt at du kunne vri platen da gitt...
Jeg ville nok malt det, men det er meg....
Ha en fin lørdag!
Klem Julie

Stine sa...

Anonym: Så moro å vite! Googlet det nå, og det er nok rett at det heter spillebord. Om noen vet noe mer om dette bordet, så spytt ut!
Stine

M sa...

Så heldig du er!!

Jeg ville ikke ha malt det, men smaken er forskjellig....uansett var det et stilig bord, lurer på hvilke stoler du skal ha til!
Klem, M

My home is my Castle sa...

For et nydelig bord :)
Og så smart da..

Klem,Kari

Anonym sa...

Så nydelig bord og smart løsning -skulle ønske jeg hadde kommet meg til gamle-byen, bor jo i samme fylke:-)
Ja, mal det grått-kjempestilig!
Klem Hege.

Akkurat passe Frø sa...

Ååh! Så nydelig bord du har funne! Ikke mal bordet! Eg må nok sei meg enig med Linda, nostalgia og anonym... Eg ville valgt kvite kapper på stolane, kvit duk, kvit pynt og orginalt bord! Det blir berre meir spenning i interiøret med litt anna enn berre kvit/grått. Få på plass stolane og prøv!!!
:O) FrueFrøet