torsdag 19. november 2009

Juleblogger

Det er tid for å samle inspirasjon til årets førjulstid, og i tillegg til interiørmagasiner, er jo nettet supert :) Svenskene har samlet alle juleblogger på en side som du finner her. Ellers er det vel få norske juleblogger om interiør som kan slå Hannas sjarmerende jul.

Jeg er i full gang med å kjøpe inn pakker til årets pakkekalender. Ganske mye strev å finne på 24 pakkeideer som ikke koster så mye. Noen som har originale ideer til pakkekalendergaver?
Oppdatering: Kalenderen er til både meg og min kjære, planen er at vi skal åpne annenhver pakke :)


(Begge foto: Sjarmerende studio/ Hanna)

6 kommentarer:

MarnyAlice sa...

Heisann :)
Kan skrive under på at det ikkje er lett å finne adventsgåver nei!! Slepp "heldigvis" unna med 12 stk til min datter sia ho er hos meg annakvar veke. Og 12 til min kjære for vi gir til kvarandre annakvar dag :)

Ken er det du skal lage adventskalendar til?? Litt greitt vite når ein skal gi tips... :)

Klem M :)

Nina sa...

Heisann:-)

Koselig blogg du har:-)
Jeg har handlet inn til ikke mindre enn 4 kalendere:-P Det har vært av egen fri vilje, fordi jeg synes at det er så KOSELIG:-) Det er til mine 3 barn og min MAMMA:-) For å nevne noen tips så har jeg kjøpt melkesjokoladehjerter, griseflax, en flaske juleøl (ikke til mine barn bare så det er sagt;-)), utskrift av en koselig sang om mammaer, ynglingssjokoladen, bare for å nevne noe:-) Lykke til:-)

Ha en fortsatt flott torsdag:-)

Klemmer fra Nina i Stavanger

Minka sa...

I år har jeg funnet ut at det blir noen småting noen dager, godis i helgene, små julekaker noen dager, og heller en fin ting innimellom som de må dele på, bok, dvd ellr lignende. Har som regel pleid å kjøpe småting, men funnet ut at det blir fort dyrt likevel, og i år er de to som ska ha...
Klem Kristin

Sjova sa...

Har desverre ikkje mange gode tips, men så kosleg med kalender då:-) Og for ein nydeleg blogg du har- mykje godt for auge og til inspirasjon. Ha ein god helg!

Anonym sa...

Hei,hei:)
Jeg har samme problemet når det gjelder adventspakker. Men man finner vel på noe. Så koselig å følge med deg, blir så inspirert. Jeg må få pyntet litt om på min blogg også, er ikke kommet helt i julemodus enda.

Ønsker deg er flott helg.
Klem Maria:)

Anonym sa...

Hei, først må jeg bare si at det er en utrolig fin blogg du har her, all ære til deg for det :-) Jeg er helt ny på dette, men det kommer seg vel etterhvert.

Jeg har drevet og laget gavekalender de siste 18 årene og det er ikke alltid like lett å komme på ting. Kommer med noen tips her selv om det er alt for sent for i år (men kanskje til neste år .. ? )

Til min 3 åring har jeg funnet filmklubber å melde meg inn i, du får gjerne 3-5 DVDer til rundt 60,- kroner og ingen kjøpeplikt ut over det. Ellers så går det i småting som hun trenger som matboks, drikkeflaske, nissetøfler, nissekjole, hårklemmer, dusjsåpe og en og annen billig ting/leke. Så langt har hun vært storfornøyd

Gavetips til ham : min er sykkelfantome, så der har jeg handlet inn masse småting på Biltema som vaskebørster, oljer, lappesett osv, så har han fått massasje (som jo er helt gratis) 5 dager av kalenderen sin, en juleøl, flaxlodd et par dager samt erotiske gavesjekker (som kan innløses når det passer ;-)

Til eldste datteren blir det mest ting jeg vet hun trenger/bruker som sminke, hårspenner, truser, ansiktsmasker, badeskum, klesruller, paraplyer (som hun er storforbruker av)

Bare noen tips her midt i desember, men som sagt kan de jo tas med til neste år :-)

Ha en fortsatt flott førjulstid :-)