(Foto: matprat.no)
Nå er den røde surkålen laget. Det tok lang tid å hakke opp de mange ingrediensene, men det lukter godt etter at det har putret med hvitvin og honning. Utseendet er til forveksling lik den man får på butikken, men smaken er forhåpentligvis bedre! Nå sitter jeg og tar en liten hvil før ribba skal fikses. Koser meg med et glass av rieslingen som var igjen. For som betjeninga på Vinmonopolet sa: - Du må ikke bruke all den fine vinen i maten, det må bli igjen et glass til kokken! Skål!
WOW! Imponert over at du laget den rødkålen fra bunnen av! Her er det julemat i dag også. Pinnekjøttet står til vanning:) Kommer egentlig fra familie som har ribbe på juleaften, men samboeren min er vant med pinnekjøtt og etter å ha spist dette noen julaftner så er jeg enig med deg - pinnekjøtt er den beste juleaften maten:)
SvarSlettØnsker deg en fin dag!
Klemmer