mandag 12. april 2010

Lavendel til pynt/ lovely lavender

Ser ikke denne lavendelen ekte ut? Mange kunder har snust på den i løpet av helga, men jammen er det ikke bare plastikk! Har kjøpt med meg en bunt hjem, kvastene pynter jo opp hvor som helst. Man kan jo spraye med litt lavendelduft, så kan man i alle fall ikke skjelne den fra den vanlige lavendelen.

Til dere som hadde spørsmål om det quiltede teppet; det er 140 x 210 stort og er fra Landstil. Tipper det kommer i nettbutikken snart. Passer perfekt i Ektorp-treseteren når det ligger dobbelt. Skikkelig mykt og fint er det! Storfornøyd :) Det gav det lille ekstra til den hvite sofagruppen- ble liksom litt mer landlig. Og så er det så fint sammen med putene jeg har sydd av gamle melsekker. Skal legge ut ordentlige bilder når jeg får tid! Siste dag med Landstil-jobbing i morgen. Det har vært så gøy å få være med å sette opp, style og selge for dem :) Har blitt litt shopping også- det var kommet masse nyheter som sikkert blir lagt ut på hjemmesiden snart!

5 kommentarer:

tove sa...

God mandags morgen!

Elsker lavendel.
Falsk lavendel var jo supert....varer mye lenger gjør den og.

Tove

Conny - Frøken Klara sa...

Hej Stine. Elsker kunstige blomster til en travl hverdag. Jeg har også kunstige lavendler, men ikke så smukke kviste her som dig... Hvor har du fundet dem og det kunstigte oliven træ ? Jeg har endnu ikke fundet et flot et synes jeg, som ser ægte ud.. Der er mange på markedet, men ikke så fine lavet. Tak for din kommentar på min blog forresten og tak fordi du ville være med i min giveaway. Det bliber spændende, om du er heldig :-). Ha ha.. Jeg får rigtig meget inspiration fra din side, tusind tak for det... Kram fra Conny

salige lavendel sa...

De så VIRKELIG ekte ut ja! Teppet i innlegget under må jeg snuse på...nydelig og røfft! Vet du prisen?? (Får se om de har lagt det ut i nettbutikken.)

Mara sa...

Hi Stine! I love lavander! I'm waiting for mine to bloom!!!
Have a nice day!
Hugs!
Mara

Anonym sa...

Den så faktisk helt ekte ut! :) Så fin!