søndag 5. september 2010

Høstens første fårikål/ lamb and cabbage stew

 (Foto via Something white)
Når gryta putrer på komfyren og leiligheten fylles av den gode lukta er det bare å glede seg til årets første fårikål!

3 kommentarer:

  1. Hej !

    Jeg tror man skal have smagt denne herlighed, for at erklære lugten sin kærlighed...

    For mig her fra storbyen, lyder det ikke så godt... så hellere lavendler...
    ( de kan faktisk også spises)

    Kjempe Klem
    Loppe

    Ha det rigtigt godt !!!
    Love your blog

    Ps Husk konkurrencen min ,;oD

    SvarSlett
  2. Å det hørtes godt ut. Spørs om ikke det må stå på menyen neste søndag.

    SvarSlett
  3. Hej igen

    Tak for hjælpen på min blog :oD

    Kan godt se det er meget lik..

    Undskyld det med nationalretten,
    må vel hellere ta en tur til Norge og smage det en dag.

    Klem
    Loppe

    SvarSlett

Jeg setter pris på at du legger igjen et lite spor. Har du ikke blogg, kan du trykke på anonymknappen for å kommentere.