søndag 19. desember 2010

Dagens helt/ hero of the day

Årets advensstake består av fire, store linfargede kubbelys fra Living på et rustent fil de fer-underlag kjøpt på marked i Frankrike i fjor. Jeg har bundet hamptau rundt hvert lys og pyntet med en furugren, også fra Living. Kunne såklart også pyntet med tallene 1-4, men jeg liker den slik den er også; enkel og rustikk.
Geir Arne holder seg vanligvis langt unna bloggebildene, men i dag stakk han frem hodet bak adventsstaken. Kanskje ikke så rart, for han har vært veldig snill i det siste, skal jeg si dere! Vi hadde blitt enige om ikke å kjøpe julegaver til hverandre i år og heller spare pengene til leilighetskjøp. Men jeg syntes allikevel han fortjente ei ny hodepute, så det ble en liten førjulegave fra meg til ham allikevel. Og nå hadde han funnet ut at jeg skulle få noe jeg også...
Gaven lå under hodeputen min, sa han. Gjett hva han hadde pønsket ut? Under puta lå nemlig et visittkort fra restauranten L'Atelier Maitre Albert i Paris. Så til neste år skal vi ei langhelg til Paris og spise middag der! Det kaller jeg den perfekte julegave!

6 kommentarer:

MissMette sa...

Hei Stine
Nydelige flotte bilder som vanlig her hos deg ♥ likte veldig godt adventstaken din, enkelt med veldig dekorativ!! …og så koselig gave som lå under puta di ♥ romantisk og kreativt :) Jeg har dessverre ikke vært så flink til å legge igjen kommentarer i det siste, da jeg har hatt det litt tungt – men jeg titter innom bloggen hele tiden. Gleder meg fortsatt til å følge deg videre fremover også :) Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid og kos deg masse… Stor klem fra Mette

Alfa sa...

Wow, for en flott gave. Adventstken var lekker:).
Ha en super kveld.
Klem Alfa

Liane sa...

Hei Stine,
you have one of the most beautifullest blog, I love it!
Wish you a merry christmas and a happy new year.
Best greetings from vienna
Liane

Annveig - Det lille Rom sa...

Så nydelig og enkelt adventstake;) og for en fantastisk Julegave fra kjæresten din..veldig romantisk!!! Ønsker deg en GOD JUL..du har en herlig Blog;)
klemmer Annveig

Nordisk gammelt sa...

Sikke en gave at få - glæd dig!
I er gode til det med puderne;o)

Anonym sa...

Du og du for en herlig mann du har som har slike romantiske idèer :))
Heldige du!

Juleklem fra Milla