torsdag 20. oktober 2011

Jeg ønsker meg.../ Right now I want...

Det er vanskelig å ikke bli inspirert når man jobber i en møbel- og interiørbutikk og samtidig har kjøpt seg leilighet. Jeg pakker jo opp nyheter nesten daglig, og jeg får lyst til å handle. Ofte. Man må jo ta seg litt i skinnet, men det blir litt shopping allikevel, må jeg innrømme. Dette er hva jeg ønsker meg frem mot jul (og så er det jo en bursdag innimellom der også!) Alt er fra LIVING. Kjenner jeg går mer mot det klassiske med inspirasjon fra Frankrike, men fremdeles litt nostalgisk og rustikt. Deilig med litt mørkere og grå toner når det går mot vinter også:
Dette perfekte, rustikke etasjefatet forelsket jeg meg i med en gang jeg så det. Jeg vil ha det på kjøkkenet med dekorative artisjokker til vanlig. Det passer fint til ost og druer også, når jeg tenker meg om. Til jul vil jeg dekorere med grønt, juletrekuler og naturelementer.
Mongolske lammeskinn er de mykeste og godeste skinnene som finnes. Har lyst på et i sofaen. Og ett i senga. Og et i spisebenken. Og kanskje et på gulvet? Mmmm!!!
Drømmen er en spisestue med plass til seks personer. Elsker å be folk på middag! Helst skal gjestene sitte godt, og denne spisestuestolen har godt med plass til stumpen. Når vegger og gulv er på plass, skal jeg definitivt begynne å spare til disse!

Føler du at stilen din utvikler seg mot noe nytt i høst? Hva står på ønskelisten din akkurat nå? Tar gjerne i mot tips om flere fine ting som passer inn det klassisk-fransk-landlig-rustikke ;)

7 kommentarer:

Charlotte sa...

Jeg har alltid hatt den klassiske stilen med innslag av det romantiske. Men nå som høsten er her har jeg lent meg litt mer mot det landlige når det kommer til dekorasjon. Gøy gøy gøy :D

GodTid sa...

Mange fine ting du ønsker deg. Jeg kunne skrevet under på alle sammen. Herlig blogg du har!:)

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Alt som er landlig og romantisk er et must for meg:) Gamle tiner, trau etc er kos.
Stettefatet likte jeg veldig godt!
Det måtte være vanskelig å jobbe i en interiørbutikk. Jeg hadde nok ikke hatt så masse i "lønningsposen" når måneden var omme.
ha en fin kveld!
Klem:)

Berså sa...

Åh, det rustika fatet är så fint ! Måste vara perfekt till jul ... tänk va vackert med röda juläpplen på !

Alfa sa...

Så masse flott:0)
Er på utkikk etter gamle kirkestaker. Ser heldiggrisen trine med bloggen franske drømmer skal kjøpe en nydelig veggstake av deg. Du har vel ikke tilfeldigvis flere til salgs???Vil ha...sukk:0)
Klem Alfa

La Colline Verte sa...

Hei, jeg fikk nettopp tips om din sjarmerende og flotte blogg fra min datter. Skal si du er flink! Jeg er også veldig glad i den franske landstilen, så jeg gikk like godt henn og kjøpte hus i parfymebyen GRASSE, - kun 30 min fra Nice. Huset er fra 1746 så det har utrolig deilig fransk sjarm - er en glede å innrede det!
Skal følge med på din inspirerende blogg - lykke til!
Mvh Lisbeth "La Colline Verte"

My Shabby Streamside Studio sa...

The Mongolian fur. Absolutely for me!

xoxo

Sandy