tirsdag 30. mars 2010

Mugge som vase/ pitcher as vase

Her er noen av vårnyhetene fra Jeanne d'Arc Living. Å bruke mugge som vase ser ut til å bli en stor trend framover, og det er jo riktig så lekkert! Er på leting etter en stor og hvit i fajanse eller porselen, men det er ikke så lett å finne den rette. Jeg vet Home and cottage har en (tror den er fra Bloomingville eller House Doctor), men den er litt rettere i fasongen og ikke så stor som jeg hadde sett for meg. IKEA har også noen fine i emalje, men heller ikke helt "den perfekte". Det skal ikke være lett! Vil jo helst ha en som er ordentlig gammel jeg da.

4 kommentarer:

Hulda sa...

Så herlige disse bildene var! Den muggen likte jeg også. Helt herlig med blomster i slike.

Tina sa...

Ja det er utrolig fint og sette blomster i gamle mugger, blir liksom litt ekstra da! Ja de gamle er finest! God påske

Hallingstad sa...

Hej, så fin mugge. Bruger selv en sort mugge meget som vase - helt ideelt. Du kan forresten snart se den på min blog med kirsebærgrene i. Den minder meget om den hvide på billedet, men som sagt bare sort. Den er fra Ib Laursen, mener jeg, og den findes måske også i hvid? Bare et lille tips...
Knus; Heidi

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Kanskje du skal ta en titt på den som er på bildet under inlegget "fløtehvite skatter" litt ned på siden min. Den skal selges. Den er gammel fra Frankrike og så fin at jeg bare har måtte ha den litt selv først.
Jeg har den rette til Bloomingville også. Den bruker jeg til vann og den er god å helle av. Ganske stor den også men som du sier helt rett i formen.

Må du ha en helt herlig påske.
Klem:)