tirsdag 6. juli 2010

IKEA-kjøkken/ IKEA kitchens

IKEA har mange fine og ikke minst rimelige kjøkken. I dag tok jeg gratisbussen til Slependen, og knipset noen mobilbilder av fine eksemplarer. En fantastisk lekker ovn fikk jeg også øye på! Dåtid heter den, og glir perfekt inn i et lyst landstilkjøkken som jeg drømmer om. Vi tenker å kjøpe egen leilighet til våren, så det er vel lov begynne å drømme litt?

7 kommentarer:

Patina sa...

Yes, I could get lost in some of those kitchens. The stove is wonderful! Have a great day!

Cecilie Sundfærs malerier sa...

Så morro å se:) Vi holder på å sette opp "Lidingø" kjøkkenet,med bjørk benkeplate, knotter og håndtak fra Home&Cottage og forhåpentligvis med den ovnen. (Hvis jeg og samboeren blir enige:)
Ikea har mange fine kjøkken, til en god pris:)

Kjempe fin blogg har du forresten, gir masse inspirasjon i husoppussing:)

Fortsatt god sommer:)

Klæm
Cecilie

Mitt Landliv sa...

IKEA har mange fine kjøkken og er uslåelige på pris. Hvis ikke jeg husker helt feil har de vel også begynt med 25års garanti..?

Selv har vi Ståt som du har tatt bilde av med valnøtt benkeplate.. Er kjempefornøyd med kjøkkenet, men må sitere han som hjalp oss med å montere det "gaddamnit, this is the first and last IKEA-kitchen I will ever put together!!"...


Er MYE å montere, men også MYE penger spart :-)

Anonym sa...

Går og venter på mitt Ikea kjøkken, 2 uker til så er det her. Jeg ville hatt den ovnen som du viser bilde av, men den hadde de bare i stål, synd for den hadde passet så godt. Ikea har veldig mange fine kjøkken og en veldig grei pris. Mitt nye kjøkken ble billigere enn det vi satt inn for 14 år siden, og jeg fikk mer kjøkken også:)
Ja det er lov å drømme, godt å titte litt rundt i god tid:)

Klem Anita

fru Dyregod sa...

Vi satte opp Ikea-kjøkken i huset vårt i fjor, og har lånt ut huset til ungene dette året. Jeg var innom i dag, og alt fungerer perfekt! Skap og skuffedempere og alt. Anbefales.

Kristin sa...

Jeg er super fornøyd med Ikea kjøkkenet vårt.. Både fint, funksjonelt og snille priser! herlig.. Også syns jeg utvalget er bra altså.

Drøm deg bort og kos deg.. Klemmer

pensjonat frua sa...

Så flott komfyr, den tror jeg at kommer på min ønskeliste...