torsdag 1. september 2011

Interiørshopping i Brussel/ Interior shopping in Brussels

Dagene har gått i ett her i det siste, med oppussing av leilighet og jobbing med ny blogg. Derfor har det vært litt stille på bloggen, men jeg har samlet opp mye jeg vil fortelle dere, så nå håper jeg det blir noen innlegg fremover! For å begynne med det første først! Jeg fikk Paris-tur i gave av samboeren som førjulsgave i fjor, og nå har vi endelig fått vært der :) Det ble først tre dager i Brussel før vi tok toget videre.
Duften av belgisk sjokolade snor seg gjennom trange brosteinsgater i denne herlige byen som er akkurat passe stor nok til at du kan bruke beina som fremkomstmiddel. Parisisk stemning i mindre skala, kan man kanskje si. Og de fleske snakker også fransk. Hvis du aldri har tenkt på Brussel som noen ferieby, så tenk om igjen. Brussel har blant annet TinTin, øl, Grand place og belgisk vaffel. Prøv også moules frites- blåskjell med chips. Dette er nasjonalretten i Belgia. Loppemarked på Place Jeu de Balle om formiddagen er også noe å få med seg. I gaten Rue de Blaes som går fra plassen ligger det en rekke herlige interiørbutikker.
Litt interiørshopping fikk jeg også dratt med Geir Arne på. Den fantastiske butikken K.Loan i Rue de Blaes var dessverre stengt da vi var der, men jeg la ansiktet inntil alle vinduene rundt butikken, så jeg fikk en god titt allikevel! Fikk tatt noen bilder også, men den var mye gjenskinn.
125 rue de Blaes er flere etasjer med brukt og antikk. Her er det alt mulig rart, fra gamle jernporter til bilder, sifoner, møbler og kuriosa. Det er flere antikkhandlere som deler dette lokalet, så utvalget er stort. Veldig morsomt å gå og titte her, det syntes selv kjæresten!
Jardin Botanique- botanisk hage- er et grønt pustehull litt nord i byen. Hotellet vi bodde på lå ikke langt herfra. Jeg lager et eget innlegg om hotellet senere, for det var veldig billig og bra, og ikke minst fint innredet!
Et belgisk konditori er vel verdt et besøk og kanskje en tur på sjokolademuseum frister?
Til slutt et par bilder fra en interiørbutikk jeg ikke husker navnet på, men uansett veldig inspirerende! Den lå også i Rue de Blaes.

10 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Ah! Ser ut som en super tur!! Herlige feriebilder:)

STOR klem
ANETTE:)

Frøken Anker sa...

UHA... jeg håber, du har den store kuffert med. Der er mange lækre ting, du viser.
Måske man skulle tage et lille ferieophold der?!

God tur :-)

jane sa...

Enviously looking on from miles away in NewZealand. Jane :)

Stine sa...

Det så da koselig ut :D
Jeg venter forresten på bilder fra utdrikningslaget! :)

shabbyechic.blogspot.it sa...

I like it....

MissMette sa...

Hei Stine :)
Har vært inne på din nye blogg, veldig flott og masse inspirasjon. Kjempeflotte bilder her også fra Brussel, ser ut som en spennende by! masse flott og fine bilder... Ønsker deg en flott helg, klem fra Mette

Tinas bo sa...

Det ser ut att ha varit en lyckad resa! :)
Jättefina bilder!

Ha en fin helg
Kramis Tina

Simones Country Home sa...

Hei på deg. :o)

Ja her er det mye fint, rusla mye rundt nedi her. Min slekt bor ca 1 time unna i Frankrike se. Dere må dra til Waterloo å se da, der ere kult. ;o)

Ha en super helg.


Klem Simone ;o)))

Carre sa...

Hi
Yesterdag i was in shop K.Loan i am too love shop en very nice old en clear.Great from Brussel

換妻社團俱樂部 sa...

賭神小古課程
賭博網站
賭場黑名單
賭金
豆豆聊天室
財神現金板
財神現金網
財神娛樂
財神娛樂城