torsdag 22. oktober 2009

Innredningstips til landstil

Anette Hjerpe med den vakre bloggen Lantlif gir sine beste innredningstips for å få den landlige stilen på Hemmakanalen:
  • Grunntanken er å alltid tenke panel, blonder, monogram og gamle ting. Gå på loppemarkeder og gjør tekstilfunn. Kikk også rundt på nettet. Hold øynene åpne.
  • Tekstiler i et hjem er viktig. Tenk robust lin, bomull og tøy i naturmaterialer. Mange puter i sofaen og myke quilter skaper følelsen.

  • Bland aldri mer enn tre mønstre og farger i ett rom. Gå gjerne ut fra ensfargede vegger i hvitt eller en myk eggeskallfarge.
  • Gamle, vakre møbler og lamper gjør hjemmet. Finner du et skap med feil farge, er det lett å male om i ønsket farge, gjerne i hvitt eller perlegrått. 
For flere tips, klikk deg inn på artikkelen på Hemmakanalen her eller les om Anettes råd for romantisk stil her.

6 kommentarer:

Tyri-jenta sa...

Hei:)

Masse gode tips:)
Jeg skal ta meg en tur på Gjenbruket idag, er en uke siden jeg var der sist, og det gjelder å være der jevnlig for å finne skattene;)

Nydelig blogg du har!
Jeg vil gjerne følge deg:)

Ha en fin dag!

mali-mo sa...

Så koselig blog du har, masse inspirasjon her hos deg ;) Godt bokhandeltips unde rher, den har jeg tenkt å kjøpe lenge, så takk for tipset ;)

Hilde Heimdal sa...

jeg kan trenge litt tips ja, får aaaldri til noe i stua mi jeg har byttet ørten ganger og får det aldri sånn jeg vil ha det hehe....

Tina sa...

Ja den dama har virkelig sansen, men vakkert det du også viser. Har like stoler som deg ser jeg, og bestilte slike putetrekk i går hos Alvas Hus i Sverige. Masse fint å finne hos henne og hvilken service.
Klæm Tina

Anne sa...

Så flotte tips!
Nydeleg stove du har:)
Ha ein herleg dag.
Klem Anne:)

A Brighter Day sa...

Takk for tips om tips ;) Og bildet fra stua di er nydelig! Ha en fin torsdag. Klem