tirsdag 9. november 2010

Hva slags jul liker du?/ Which christmas trend do you fancy?

Det blir mye jobbing på meg om dagen, så det er naturlig å blogge litt om arbeidsplassen også. Vi har jo så mye fint jeg vil vise dere! Denne julen ser vi flere trender; det hvite landlige, det tradisjonelle røde og den mer stilrene, moderne julen. Jeg har knipset litt bilder fra interiøravdelingen vår der jeg jobber så dere kan bli inspirert til årets sesong. Godbitene går først, og noen av de mest populære tingene er vi nesten utsolgt for allerede. Blant annet noen bedårende dådyr til dekorasjon som kan få enhver til å smelte! I morgen skal jeg vise litt flere bilder fra den tradisjonelle, røde julen som dere ser en smakebit fra over her.

8 kommentarer:

Bettum Villa sa...

Heisann!
Det er vel den tradisjonelle julen jeg prøver å få til i heimen, men tror nok det er enda noen år til den blir perfekt. Synes også den hvite julen er kjempe nydelig!

Klem Madelén

* French Farmhouse 425 * sa...

I love the traditional reds and greens!!! And of course lots of Santas and candy canes!!! Hugs,Rachel :)

Anonym sa...

Selv om den hvite og den moderne julen er flott, så er det rød jul som er skikkelig jul for meg. Masse nisser, røde duker og noe innslag av grønt.

Divamamma sa...

Jeg tenker at julen i år skal være hvit som mulig hos oss, med litt rødt og gull inntil:)

OdaAnna sa...

Hei:) Jeg vingler veldig i hvordan jeg vil ha det til jul...for tre år siden var alt hvitt, så for to år siden mer rødt, og i fjor var det mest hvitt igjen...i år tror jeg det blir en blanding;)! Men masse nisser er jeg ikke glad i...liker å pynte med bånd, lys og tekstiler. Fint med inspirasjon! Ha en fin dag:)

Anonym sa...

Jeg liker en blanding av den hvite og røde julen.. =) Jeg fikk pakken fra deg i posten i går. Nå ligger sekken som løper på spisebordet.. ble veldig fint! Ha en fin dag..

Anya

HUSET PÅ HØYDEN sa...

yes! synes det er sååå flott at du viser bilder fra Living!!:) gleeeder meg til du viser den hvite julen!!:)
Klem Vilde

Passione Helena sa...

What a lovely country-style Christmas
Nice to be here to experience what the forerunner trend area.

Beautiful earth tones and red accents .. actually meant as Christmas.
Now hope for a beautiful white Christmas, much snow and crackling fireplace.

Dear greatings, Helena