søndag 17. april 2011

Leter etter teglstein/ looking for original bricks

Geir Arne er i full gang med å få frem teglsteinen i hjørnet i stua. Men før vi kom inn til murveggen kom vi over denne lekre saken:
Fototapet som skal forestille teglstein! Sett noe så grufullt? Bare en centimeter lengre bak ligger den originale teglsteinen, så her er det noen som har tatt en snarvei en gang i tiden. Men vi satser altså på å få frem ordentlig stein, bare så det er klart!
Støv har vi nok av nå, det er virkelig overalt. Men det er verdt rotet, for se så fin teglstein som er bak!

8 kommentarer:

Tove sa...

nok å gjøre ser jeg.
men så MORO. blir tøft.
kos dere med jobben.

og ta litt fri ;-))

klem Tove i dronninghuset.blogspot.com

Frk Hauge sa...

Hahaha! Folk er greit harry vet jeg. Blir mye bedre med orginal teglstein!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

:) Jeg husker godt tiden da den tapeten var inn, og at jeg tittet i tapetbøkene i min brors møbelbutikk og syns de var litt sære. Egentlig helt gursomt trist:)) Her for noen uker siden så jeg en mann ifra Norge som gjør det stort med å desigen og selger tapet med motiv av betongvegger, murvegger osv. Som noe nytt og spennende. Det fikk meg til å tenke på de tapetbøkene ifra 70/80tallet, og tenkta at det der, unge mann, det er ikke noe nytt i det hele tatt:O)
Må du ha en strålende påske.
Klem:)

Anonym sa...

Oioi, spennende å se fortsettelsen av dette! Gleder meg til å følge dere videre :)

Ønsker deg en rigitg god påske! Hilsen fra Helle

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Oiii, så spennende! Den tapeten var grusom ja, og ihvertfall når man ser skjønnheten som gjemmer seg under den! Kan ikke skjønne hvorfor folk gjør slikt...
Godt dere har flyttet inn, som ser verdien i det gamle og ekte!

Gleder meg til fortsettelsen!
Ha en fin påskeuke!
KLEM

Anines hvite verden sa...

Så fin veggen kommer til å bli! Moro å følge deg og se bilder! :)innom deg hver dag! Ønsker deg en fin fin påske! Klem Anine

Shabby Charm sa...

Drømmer om å gjøre det samme hos oss. Så pussig at de hadde lagt "fake" over originalen. Jeg er helt sikker på at taket er senket. Hos oss er det nesten 3 meter. I love it!!! Så spennende å følge prosessen deres :) Masse lykke til.

GOD PÅSKE!

MAIAKLEMMER

Karianne sa...

haha, sånn "fin" teglsteintapet var det på en vegg i gamle huset mitt og når jeg flytta dit :D GRUSOMT!!! Også når det er noe så fint bak, skjønner ikke hva de har tenkt med da! Så utrolig fint dere gjør det, gleder meg til å følge med og se resultatene :)

Klemmer fra Karianne