fredag 11. desember 2009

Flott med fattigmannssølv

Jeg kom over navnet Olsson & Jensen inne på Anettes hus, og måtte bare klikke meg inn for å se hva dette var for noe spennende. Se på de lekre tingene i fattigmanssølv de har! Jeg får bare mer og mer sansen for det, spesielt det som er ordentlig gammelt. Nyproduksjoner er ofte fine, men noen ganger litt for blanke og spraglete. Ting i fattigmannssølv er så fint å ha til pynt i vakre skap, synes jeg. Dere har sikkert sett alle de fine fattigmanssølvtingene Nina Hartmann har i det store skapet på kjøkkenet?
Dere som har fulgt meg en stund, vet at leiligheten var møblert da vi flyttet inn. Det står et skjevt vitrineskap (sikkert fra IKEA) i gulorange finer på kjøkkenet, men det blir ikke helt det samme som et fransk skap. Jeg har vurdert å gjøre noe med det, men dørene er i frostet glass, så jeg synes ikke det blir så veldig mye bedre om jeg hadde malt det hvitt. Det frister heller ikke å bruke så mye penger på et skap som skal stå igjen her når vi flytter herfra.

4 kommentarer:

Silje sa...

Fattigmannssølv er nydelig, ja! Og er helt enig i at det nye som butikker har, ofte kan bli litt for blanke og spraglete...

Ha en fin helg! :)

(eddas) sa...

Synes det gamle er penest...men det er ikke lett og få tak i:(
Får ikke deg opp på bloggrollen min når du legger ut nye innlegg...GRRRR:)
ha en koselig kveld
klemmer

victoria (huset i byen) sa...

Har fått mer og mer sansen for det selv, og huset til nina hartman er utrolig flott,likte veldig godt bildene om jul... med kjøkkenet og sånt..lekkert...
Med ikea skapet kan du jo male det hvit eller hvit/lys grå og ta ut de frosta glassene og stifte på et fint stoff fra innersiden (har jeg gjort med et ikea skap som jeg hadde fra min første leilighet)
Eller du kan tapesere glassene med en fin lys tapet... dette var mine tips....
ha en fantastisk flott helg stine
klem victoria

Lillan sa...

God Helg Stine! :)

klem Lillan