onsdag 9. februar 2011

Noen som har denne sengen?/ I want this bed!

I den nye leiligheten ønsker vi oss en jernseng, og jeg har sett meg ut Tromsnes fra IKEA (likner på den på bildet her). Bakdelen er at den ikke selges på varehusene lenger. Så jeg lurer rett og slett på om ikke noen leserne har tenkt til å selge unna sin, eller kjenner noen som skal selge en? I så fall, send meg en mail (trykk på "kontakt" under banneret, der er info)! Må være i Oslo-området eller Østfold, og sengen må være minst 160 cm bred :) Hvit eller svart spiller ingen rolle, for jeg skal male den uansett.

5 kommentarer:

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)

En slik seng kunne jeg godt ha tenkt meg selv...lekker.
Lykke til med letingen, skal gi beskjed om jeg kommer over noe.

Klem Marianne:)

Fra gammelt til nytt sa...

Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg Stine, for den jeg har er 90 cm bred bare, og veldig gammel.
Lykke til i jakten på sengen.

Jorunn

Nicole Dorfmädchenglück sa...

We have the same bed - in white! It is wonderful...

Lissu sa...

I have Tromsnes-bed and I just love it and sorry, I don't sell it!(http://lissunomablogi.blogspot.com/2011/01/makuuhuoneen-uudet-tekstiilit.html)

Somebody is selling white Tromsnes-bed here in Finland,Helsinki.Maybe it is too difficult to buy it from here :(

Your blog is so beautiful!

Unknown sa...

Hei! 10 years on - og her er jeg! Tromsnes dobbeltseng fra mens den enda ble solgt hos IKEA. Sort m/ messingfarget kuler. Meget fint behandlet. Fantastisk fin seng! Selges nå ene og alene fordi jeg flytter inn i seilbåt og ikke kommer til å bruke den mer og ikke kan lagre den i det uendelige. Og kommer sikkert til å angre på det. 160 bred. Men du har kanskje fått tak i / trenger / ønsker ikke lenger? Kanskje noen andre trenger den? Jeg vurderer nå dessverre å selge den. Øyvind i Skien