tirsdag 3. februar 2009

Leilighetssnakk

Det har seg nå sånn at jeg kribler etter å finne en leilighet som jeg kan få innrede og kose meg i fra mai. Problemet er at folk ikke legger ut leiligheter som er ledige fra mai ennå. Så nå sitter jeg her på Finn og ønsker meg til Oslo og til leiligheter som er utleid lenge før jeg engang er på flyet sørover. Sånn som denne over her, som er innflytningsklar allerede.

Nydelige farger og vinduer, doble dører og til og med en sjarmerende kakkelovn. Sukk. Ikke så mye over budsjett heller. 9500 i måneden skal de ha for denne godbiten. Her skulle jeg ha kost meg i Ektorpen, ja! Nevnte jeg at det var rosett og stukkatur i taket også?

Har du en pen leilighet til leie i Oslo? Se annonsen i høyre spalte ------------->

3 kommentarer:

Living White sa...

Nå vet d har jeg funnet ut MYE om Mac`en min, i`m into it nå:) Det var 1 dagen jeg var forvirret men nå går det så det suser her.

Duhh? Den leiligheten der var jo bare drit fin. Det er sånne leiligheter jeg også liker, så jeg skjønner godt det er litt frustrerende å ikke kunne ta den. Det du kan gjøre er jo om en blir ledig omså 1 mnd før du flytter, ta den selv om den blir stående tom en mnd om det er verdt det. Det er det som er så fint med Oslo, alle de fine leilighetene. Jeg hadde også gått for en slik en om jeg skulle ha meg en der nede.

Cathrine sa...

for en lekker leilighet... skjønner godt du ville hatt den ja.. håper den "rette" dukker opp når du skal nedover:) lov å være litt kravstor..

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人