mandag 2. februar 2009

Små forandringer, store gleder

I dag var jeg innom Fryd etter jobben. La merke til et unormalt yndig rosa opptørkshåndkle her en dag, og så har tanken om å kjøpe det surret rundt i bakhodet siden. I dag måtte jeg bare kjøpe en liten gave til meg selv. Artig nok er slagordet til Fryd "Små forandringer, store gleder".Klassiska Hem & Antik fikk følge med i posen, forsiden hadde akkurat den samme rosafargen på seg :) Kan forresten anbefales, satt igjen med et godt inntrykk allerede etter å ha bladd gjennom én gang.På lørdag sjekket vi også ut Fretex-butikken her i Tromsø. Den var stor! 800 kvm med nips, møbler og klær. Fant en del metallfat, blant annet disse to åttekantede som jeg har planer om å bruke til såpeskåler. Inntil det, kan disse hvite kubbelysene stå der. Bildet er tatt foran den fineste veggen i huset, den med hvitmalt panel. Den mest Stinete plassen i huset :)Håper dere holdt ut med mobilbilder i dette innlegget. Jeg orket bare ikke drasse med speilrefleksen hjem fra jobb!

8 kommentarer:

May Irene sa...

Alt du har lagt inn i dag er fint:) Bladet låner jeg av Elisabeth nå.God natt!

Living White sa...

Heia
Herregud for en opplevelse:)
Jeg har ett kort spørsmål. Jeg la inn noen bilder fra før på mailen min, gikk inn å lasta dem ned. Så tenkte jeg kopiere dem over til iphotomappa, men hvordan gjør jeg det???

Living White sa...

Å ett annet sp. Da jeg skrudde på Macen nå i dag tidlig, var ikke MSN ikonet der. Hvor finner jeg det?

Living White sa...

Takk takk, jeg har ikke laget meg noen høyreknapp jeg:) Hvordan gjør jeg det?

Å nå klarte jeg gjøre en ting. Kom borti spaces knappen slik at den forsvant fra listen under her, hvordan får jeg den tilbake? Er desperat her

Living White sa...

Space ikonet forsvant fra menylinjen nede. Nå ligger det som en liten prikk "oppe" og er ikke som før. Da jeg haker av for vis spaces på menylinjen, skjer det ingenting

svein`s kone sa...

Hei:) koselig at du tittet inn da. Fredrikstad har jo flere fine hvite interiørbutikker. Noen av dem jeg liker er Det hvits hus på gressvik, Bøtter og spann, Kreative blomster også på gressvik de to. Jeg er så dårlig på navn men, tvers over gaten for odd`s konditori er det en liten kjempe fin butikk, vist det sier deg noe?:). Også har du en jeg tror heter Roger Pearson i byn,. Og det er en kjempe fin en i gamlebyen, rett over gaten for majorstua:) Borgstorsenter har to fine butikker:) Jeg er innom disse butikkene med javne mellomrom, alltid no fint å handle:)

Jorid ღ sa...

Så fine de var !

Ha en fin tirsdagskveld :-D

-Mia- sa...

Hei! Så fin blogg du har! Gøy at du vil være med i konkurransen hos meg! :-) Ha en fin kveld! Klem-Mia