onsdag 25. februar 2009

Blir du nr 10.000?

Besøkstelleren min runder snart 10.000 og jeg er spent på hvem som klikker seg inn på jubileumstallet :) Legg igjen en kommentar om det blir deg! Har hatt lyst til å ha en konkurranse når jeg rundet tallet, men har ikke noe særlig å lodde ut, så det blir en forsinket trekning en gang senere i vår. Eller kanskje når bloggen feirer to år? Moro er det i alle fall å blogge, så jeg skal fortsette så lenge jeg synes det er artig.Må også vise dere mitt inspirasjonsbilde nummer én. Det kommer fra bloggen Vintage. Jeg synes det er så fantastisk å sitte og se på alle de fine, gamle tingene, og kan sitte og bare titte på det i flere minutter for å få inspirasjon. Skal ha meg en sånn fin hylle en gang jeg også som jeg kan fylle med skatter! Har allerede lik den ene karaffelen i midterste hylle, det er jo en start. Se innlegget her.

Foto: Mari Eriksson

Styling: Johanna Flyckt & Marie Delice Karlsson

8 kommentarer:

prinsesselinn sa...

9982,
kikker innom igjen i morgen jeg ;)
ha en flott kveld.

Christinas låvebutikk sa...

Hoi hoi! Spennende! Nydelig blogg du har!
Ha en god natt!

Christinas låvebutikk sa...

Tror jeg ble 9999, så nesten!

May Irene sa...

Jeg ble 10002:(

Anita sa...

Ble ikke meg, men koselig blogg du har! Klem!

Lill sa...

Heihei..besøker bloggen din igjen jeg:)du har så masse flott her.BLir alltid veldig inspirert av innleggene dine!ble nr 10139,,så litt langt unna!

Viola sa...

Hejsan, grattis till besökarna, så får vi se om jag är besökare 10 00 Dessa svenskor med sina reportage är fantastiska, ha en bra freda, klem

Stine ♥ sa...

Nei, det var jeg for seint ute til gitt... Takk for hilsen ved jubileumet mitt, og gratulerer med mange besøkende :)