søndag 8. mars 2009

Vakre dørhåndtak

Jeg synes de har så fine kjøkkendetaljer på svenske Byggfabriken. Disse dørhåndtakene var bare nydelige. Klassiske og moderne på en gang, og de passer perfekt sammen med Vipp-bøtta. Håndtakene koster mellom 395 og 450 kroner stykke.

6 kommentarer:

Living White sa...

Hehe, jeg var å så på den bøtta der, stod med den i hendene skal..skal ikke..skal...skal ikke. Men jeg fant ut at skal jeg ha en bøtte må det bli VIPP not TIPP:) Men klart denne kunne blitt fin.

May Irene sa...

Tror ikke du vil bli fornøyd med nipp når du ønsker VIPP. Fine håndtak, likte det nederste best:)

Venke sa...

Har vært innpå der og kika på de nederste der selv! Kjempefine - og selv om de andre som det står imellom koster bare 99 kroner - spekulerer jeg fortsatt... (Vi skal bytte ut ni dører så det blir litt...) Men det med frakta gjør jo at jeg må tenke fort...;)
KJempefint og inspirerende blogg du har!

Snøstorm sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min. Jeg suger til meg alle positive kommentarer om tegningene mine. Bygger opp selvtillit tli kanskje å prøve å bruke dem til noe..

Jeg kjøpte meg den hvite vipp søpledunken for noen år siden da vi pusset opp det gamle badet vårt. Er jo fin da, men jeg savner å ha sånne knotter på siden til å feste søpleposen i. Den var dessuten ikke særlig tess i bleieårene. :P Men pen det er den..

Cathrine sa...

mange fine dørhåndtak ja.. og den søppelbøtta fra Kid er ikke så ille da:) jeg bruker mye penger på mye rart.. men søppelbøtte til 2000kr hadde jeg ikke kjøpt;) 149 derimot... da kan man jo bare hive eller bytte ut etterhvert:)

MarnyAlice sa...

eg har kjøpt meg den på KID..ganske fornøgd med den :)
Klem :o)