søndag 1. mars 2009

Hvordan få en mann med på IKEA?

I helga har jeg vært på nok en Oslo-tur på kjærestebesøk. Såklart ville jeg på IKEA. Men hvordan få kjæresten med dit (nok en gang...)? Vi gjorde en lur deal; Geir Arne var med på IKEA-tur, så var jeg med på pub for å se Liverpool-kamp etterpå. Og på vei fra IKEA-bussens stopp i sentrum til puben rakk vi jammen en svipptur innom interiør-avdelingen på Steen & Strøm også. Synes de har så masse fint der, måtte knipse noen bilder med mobilen. PS! Liverpool tapte kampen, men vi hadde det koselig resten av kvelden på den indiske restauranten Jewel of India på Frogner :)

8 kommentarer:

Cathrine sa...

å så utrolig mye lekkert... jeg blir nesten dårlig av å være i slike butikker;) hehe. flott at dere ble enig og begge fikk sine ønsker og likevel fikk dere en hyggelig dag sammen.. tipper middagn var NAMNAM:)

Living White sa...

Fair play med Liverpool og IKEA syns jeg:) Da får begge dosen sin.

Jorid ღ sa...

Det jeg gjør for å¨lure med meg mannen på IKEA, er å ha handleliste. Sitter noen dager i forveien å ser på nett, skriver ned. Og da er han med :-)

Ha en fin dag !

Klem Jorid

Weißer Vintagezauber sa...

Hallo, your blog is grandios.Very nice pictures.Look to me with pleasure at your wonderful blog.Lots of love,Elke.

May Irene sa...

Her var det nok en gang mye lekkert å se! Fint at dere begge fikk en fin dag:) God kveld!

Benedicte sa...

Veldig grei deal:) For oss blir ikke IKEAturene såå ofte, iom at vi bor her hehe...så da må han nok bare bli med:)

Takk for beskjed! Jeg gleder meg!

May Irene sa...

I dag har det kommet to pakker i posten:)Bestandig spennende å pakke opp.Ser fint ut:) KLEM

MonaLisa sa...

Ja det vart av en ornings da.. dett kan du! Så masse fint, og helt sikkert greit med en kamp etter en velykket shopping dag:) har du vært innom bloggen min å blitt med på konk. da? VÅR konk. siden jeg gleder meg SÅÅÅÅÅÅÅ til VÅR - klem i fleng