torsdag 16. september 2010

Inspirasjon: Stue/ inspiration: living room

(Foto: Maria-Isabel Hansson/ Mari Eriksson/inspirasjonsmappa)
Disse stuebildene slutter aldri å inspirere! Jeg har såå lyst på et stort skap med skapdører nederst og glass med sprosser øverst slik som Nina Hartmann har. Dere blir nødt til å kose dere med bilder fra dette hjemmet en stund, for jeg lover dere; hadde dere sett bilder av stua vår nå, hadde dere ikke blitt mye inspirert! Vi venter nemlig på at det skal bli plass til å sette det store salongbordet som stod her før på boden. I tillegg har jeg fremme alle varene fra høstsalget, godt blandet med bobleplast og pappesker.

5 kommentarer:

Gammel stil sa...

Helt utrolig nydelig!! Tusen takk for alltid god inspirasjon:) Såå glad vi fant bloggen din:)

Stoor klem fra oss:)

Christine Lövendahl sa...

herregud det er mitt drømmehjem det der asså!! :)

paola sa...

Hi Stine! I've just found out your fantastic blog and immediately fell in lvve with it! I'm the last of your many followers :)
Have a nice day
paola

Unknown sa...

My first post on your blog and really it is just to say thanks for your Nice Post And Shairing
You always pick such interesting i visit your blog regularly for updates!
Loved your description of it.
Thank you for picking this one.
http://mp4mobilevidios.blogspot.com/

Nora sa...

Nylig besøkte jeg min søster i hennes nyrenovert leilighet. Vi har helt forskjellig smak i møbler og interiør, men noen detaljer også fornøyde meg. En del av møblene som jeg virkelig likte var en vakkert moderne kommode. Jeg spurte min søster hvor hun kjøpte den møbel, og det viste seg at det kommer fra Front butikken. Jeg så etter noe sånt i lang tid, da bestemte jeg meg også for å kjøpe den kommode, bare i en annen farge versjon. Alle som kommer til meg trekker sin oppmerksomhet til denne møbel.