søndag 28. desember 2008

Et forkrommet funn

I dag var jeg og mamma ute en tur for å sjekke om det var noe romjulssalg i interiørbutikkene i Sarpsborg og Fredrikstad. Var først på Bohus, de hadde bare halv pris på noen julevarer. Ikke helt det store, med andre ord. På Skeidar fant jeg en fin og billig bordlampe, men etter å ha vurdert en fem minutters tid, fant jeg ut at jeg ville vente litt. Nå angrer jeg såklart, så den skal handles inn til uka.
Kylie heter den, og koster 299 kroner inklusive den hvite skjermen. Foten er i krom, samme som lampa jeg fikk til jul. Ellers var vi innom Josefines Lyshus, der hadde de salg på utvalgt julepynt.

Til slutt et tips til dere som er på jakt etter en rimelig lysekrone: Skeidar har en i akryl med fem armer, om jeg husker rett, som har kostet 999 kroner, men nå med 25% avslag. Da blir det jo ikke så verst pris?

8 kommentarer:

Guttemamma sa...

Første gang innom deg tror jeg. Så fin blogg du har og så mye fint du har fått til jul!! HIlsen fra Anette

vårt lille hjem sa...

Hei! Kjempefin blogg du har med mange flotte bilder. Var så heldig å få 2 slike lamper frå Skeidar i julegave, og gler meg til eg får sette dei opp. Ønsker deg ei fin romjul vidare:)

Anonym sa...

i think the archive you wirte is very good, but i think it will be better if you can say more..hehe,love your blog,,,

Villa Creme sa...

Hei! Så finbloggen di er:) Jeg skal jammen ta meg en tur for å se på den lysekrona du snakker om (selv om jeg har 4 stk fra før...) Har raidet Josefines for julepynt allerede.
Klokken har jeg kjøpt på Classic møbler i Dikeveien på Rolvsøy forresten!

Anonym sa...

Skulle virkelig ønske jeg hadde din sans for interiør. Nydelig!! Håper alt står bra til :)

Stine sa...

Hei Signe :) Så koselig med kommentar, så den ikke før nå. Her går det bare fint vet du. Hva med deg?

Anonym sa...

[url=http://dcxvssh.com]QMTYTHnPwz[/url] , VzxJFnRSZbpsEqJG , http://yuxeflk.com

Anonym sa...

When we finally glance at the term the saying appreciate, with relation to an amorous partnership along with another, however , like a sensing that may be engendered when you have miltchmonkey a more rewarding relationship with yourself way too ( blank ) or maybe as a sense of greater unity with your loved ones or even the human race -- therefore it will become far more really clear that each one anyone is seeking in everyday life is actually adore.