onsdag 28. januar 2009

Ting jeg ikke klarer meg uten

Fabulous-award
Jeg har fått en min andre award av Nita med bloggen Perlemor. Tusen takk :) Reglene er som følger: Link til personen som gav den awarden. Gi den til fem nye blogger, og link til disse. La dem få vite at de har fått dem. Med awarden følger en utfordring som går på å skrive fem ting du er avhengig av.

Her er mine fem:
1. Geir Arne, kjæresten min som bor i Oslo nå, og som jeg savner hver dag. Derfor det koselige kyssebildet.
2. Interiørmagasiner. Jeg klarer ikke å gå forbi en lekker, glanset forside uten å måtte kjøpe den med hjem.
3. Sjokolade (og kald melk). Trenger jeg forklare hvorfor?
4. Den hvite og pene Mac-en min. Uten den kunne jeg jo ikke fulgt med på alle bloggene!
5. Kontaktlinser. Hadde jeg ikke hatt dem hadde jeg sett verden som en eneste stor sky.

Og så bryter jeg reglene, for jeg synes det er så vanskelig å lete etter hvem som har fått denne awarden og ikke.


Sjette bildet i sjette mappa
Cathrine som bor i det fine Blink-huset og blogger om Livet i Hvalstad og bloggen Kalas mystiske hjørne har utfordret meg til å legge ut det sjette bildet i den sjette bildemappa på Mac-en. Under ser dere beviset på at jeg i alle fall ikke har jukset og funnet fram et pent interiørbilde i stedet.Her ser vi nemlig Skal vi danse-Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam i Madcon. Bildet tok jeg under klimakonserten CC8 i Hafslundparken i Sarpsborg i fjor sommer da jeg skulle teste ut Nikon D80-kameraet mitt. Husker at det var ekstremt pent vær denne dagen, så den ærverdige hovedgården og parken viste seg fra sin beste side. Denne utfordringen skal sendes videre til seks stykker. Synes egentlig det blir veldig mange å videresende til etter hvert, så hvis noen har lyst til å vise fram sitt sjette bilde, så sier jeg at dere er dere velkomne til det!

3 kommentarer:

Cathrine Aksnes sa...

så utrolig bra bilde... bra kamera du har... skal kjøpe digital speilrefleks å ser og grubler så mye at jeg klarer ikke bestemme meg for hva jeg skal kjøpe!!

Rose Love sa...

Flink du!

Nita sa...

Moro å lese litt om deg også :)
De perlestrikkene tror jeg er tenkt til lys, jeg kjøpte dem i allefall i en lysforretning. Men smart å bruke som serviettringer også :) Selv har jeg noen som er litt større i omkrets som jeg av og til bruker som armbånd :)