mandag 9. november 2009

En liten hemmelighet...

Dere tror sikkert at jeg har vært hjemme den siste uka, men det har jeg altså ikke! Lagde en del innlegg som publiserte seg selv gjennom uken. Liker ikke å flagge for hele verden (det kan jo være noen med skumle hensikter som leser bloggen min også!) at jeg skal på ferie. Men jeg og Geir Arne har altså vært en uke i Paris :) Feiret bursdagen min og at vi snart har vært sammen i to år!

Det kjedelige er at speilreflekskameraet vårt antakeligvis er stjålet. Da vi kom fram til Paris, kunne vi ikke finne det i noen av koffertene. Tenkte kanskje vi hadde glemt det igjen hjemme (usannsynlig, for jeg hadde gått igjennom hele pakkelisten minst fire ganger), men det er ikke å finne noe sted her i leiligheten heller. Så det blir ingen bilder av tingene jeg har kjøpt der nede ennå. Imens krysser jeg fingrene for at kameraet dukker opp.

6 kommentarer:

Stine Margrethe sa...

ÅÅ det var sikkert en kjempe fin tur, er så fint i Paris:-) Og veldig lurt å skrive når du kommer hjem istedet, at du har vært på tur:-)
Håper du finner kameraet..ha en fin dag...:-)

victoria sa...

åhh så ergerlig å miste kameraet..
men dere har vel storkost dere for det tenker jeg.. paris er jo så utrolig vakkert.. misunnelig...
ha en flott uke
klem victoria

A Brighter Day sa...

Å, så herlig! Gratulerer med overstått :) Men så synd med kameraet ditt :( Håper virkelig det dukker opp!

Klem

uniktliv sa...

Å Paris... drømmer meg tilbake til 1997 da det ble både fest og sorg, (var der da Diana døde.).. men en utrolig vakker by skal det sies at det er ...
Solgte Perfect Home artikler den gang, og ble med på tur i regi av de.. mye fint interiør der nå også.

Typisk at kamera blir borte.. men da får dere holde de unike minnene inne i hodet i stedet.

Morro med overskriften din.. ble jo såå nyskjerrig :))

Ha en super flott uke videre:)

Minka sa...

Enig at det er litt skummelt å skrive når man drar på ferie. Så heldig som har vært i Paris da. Håper kamaret ditt dukker opp.
Klem Kristin

Karin sa...

Ååååhhh så kjedlig da,miste det når man er på ferie å tenker bruke det å i et annet land da.Det er såååå kjedlig.Håper det kommer til rette igjen.