onsdag 15. april 2009

Billig funn

Dette søte settet fant jeg på bruktbutikk i Sarpsborg i dag. Den ene lille flasken mangler kork, men synes ikke det gjør noe jeg. Dette settet skal få stå på middagsbordet når vi får gjester i den nye leiligheten. (Men først må det pusses!) Settet minner meg om et fra Lene Bjerre, men det koster nærmere tusenlappen. Dermed har jeg faktisk spart over 900 kroner, ikke sant?
...og Lene Bjerre sin:

10 kommentarer:

Emmas Verden sa...

Heldige deg..et flott funn ;)Ha en fin torsdag!!Klem Anne ;)

Maria ( Idekroken ) sa...

Det var et nydelig sett ;)
Og jammen har du spart mye penger ;) hehe
Klem Maria fra idekroken

Synnøve sa...

Så heldig du er som fant det her:))
Det var bare så nydelig:))

Black and White sa...

lekkert lekkert lekkert :) klem

Frk. T sa...

Hei søta!: )

Vakkert sett, gratulerer med noe jeg vil kalle et veldig godt kjøp!; )

Pussig du skulle skrive om dette nå, da jeg gikk forbi en bruktbutikk i byen ikveld, så jeg et lignende + et lekkert sølvfat som jeg har sett etter i evigheter, i vinduet.. Første jeg skal gjøre når jeg våkner imrg, er å dra dit å sjekke prisen.. Kanskje er jeg like heldig som deg og får det til en like fin pris!:D Håper det!

Håper alt står bra til i Oslo!

Klem Frk T

Unknown sa...

Så fint! Tittar att ofta in här hos dig, men nja, jag brukar liksom aldrig kommentera, men nu tänkte jag allt lämna ett spår efter mig. Du visar alltid så mkt vackert! Tack för din inspirerande blogg. Kram Petra

Hanne sa...

Nydelig kupp!
Så er bare spørsmålet: Hva skal du bruke de 900 kronene på... ha-ha.
Elementær shoppematematikk.
Ha en fin, fin dag!

Fjordheim sa...

Et flott sett du fikk tak i.
Har et sett som ligner ditt. Kjøpte det på loppemarked i vår for 45,- tror jeg det var. Visste ikke at det var så dyrt å kjøpe nytt som ligner. Jammen godt en har loppemarkeder.
Ha en god dag :)

LIVS LYST sa...

Ja, det var veldig søtt!

Hilsen Ljo

Anonym sa...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社