onsdag 22. april 2009

Fra den nye leiligheten

Ja, i dag er det ikke måte på hvor mye koselig jeg har å fortelle. Vi skulle jo egentlig flytte inn i den nye leiligheten på torsdag, men så fikk vi plustselig flytte inn allerede i går! Så nå har jeg allerede "Stinifisert" leiligheten; Hvit duk på bordet, tent vanilje-duftlys, nye lamper og stæsj, byttet knotter på kjøkkeninnredningen, hengt opp nye gardiner, kjøpt teppe til stua og gangen, nytt dusjforheng og i det hele tatt! Inntil vi får inn møblene våre, lar jeg dere uansett få vente litt til på resultatet! Litt før-bilder kan jeg få by på til da:Leilighetens stolthet? En stor, original gipsrosett i stua, antar den er 130 cm i diameter! Rislampa fra IKEA skal bort når vi får råd til lysekrone. (PS! Den svarte flekken er på kameralinsa.)Denne awarden har jeg fått av Anine og Frk.T. Tusen takk, jenter! Dere fikk meg til å smile en onsdagskveld :)Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.

Jeg gir den videre til disse inspirerende bloggene:
Snøstorm: fantastiske illustrasjoner og søte barn
Annas hus på landet: inspirerende stil og masse fine bilder
Herskapelig shabby: beskrivende bloggnavn, og god smak
Ninas gale verden: alltid noe nytt å fortelle fra hagen og huset
Home by Virginia: med alle de gamle salt- og pepperbøssene og ellers mye fint

7 kommentarer:

May sa...

Gleder meg! God natt!

Home By Virginia sa...

Ooooooooiiiiii...!!! Tusen takk Stine... :D
Så utrolig snilt av deg... <3
Den skal opp på siden min med en gang... Weeeeeeee...!!!

Ellers så vil jeg si at jeg gleder meg STORT til å se "etter" bilder av leiligheten deres... ;)

***Ha en god natt*** *** Klem***

Marie sa...

Den rosetten er jeg litt misunnelig på! Gleder meg til å se fortsettelsen! Må si du fikk gjort mye på en dag!

God natt!

Cathrine Aksnes sa...

blir riktig så fint hos deg Stine... gleder meg til å se. rosetter i taket vil jeg også ha... lurer på å kjøpe meg det:) hvalstad mannen syns ikke det.. hehe. men hva gjør vel d;)

Nina i Paradiset sa...

Tusen takk for koselig award!
Stiiiilig med så stor gipsrosett! Jeg turde ikke velge de store da jeg bestemte meg for de vi har her i huset, og jeg angrer sååååååå på at jeg ikke valgte større!!!

Herskapelig shabby sa...

Hei Stine, tusen, tusen takk for awarden!! Kjempe koselig!!

Så spennende å flytte inn i ny leilighet!Og skal si du har vært effektiv! Men enig i deg, leiligheten måtte jo "stinefiseres" :)Gleder meg til å følge med framover. Så veldig fin ut. Nydelig tak!

klem :)

Camilla sa...

Tusen tusen takk for award! Nå ble jeg kjempeglad. Akuratt hva jeg trengte på morgenkvisten. :D

Så utrolig mye du fikk gjort på en dag!! Og den rosetten da du, den var nydelig ja! Ser ut til at det blir riktig flott i leiligheten. Følger spent med på utviklingen. :)