fredag 3. april 2009

Hjelp meg, bloggedamer!

Dette er et spørsmål til alle dere interiørbloggedamer. Jeg vet at veldig mange av dere har Ektorp-sofaer, og jeg har også planer om å gå til anskaffelse av en to- eller treseter. Problemet er at vi ikke har bil, så hvordan vi skal få sofaen fra IKEA til Gamlebyen i Oslo, er et mysterium. Vet dere hvor mye pakkene med sofaen veier? Er det mulig å få de med på bussen om man er flere til å bære? Eller har noen et knakende godt forslag til hvordan vi på billigst mulig måte kan få fraktet den hjem?(Foto: IKEA)

14 kommentarer:

Christina sa...

Hei,hvis du går inn på produktet kan du lese antall kolli og vekt på varen!

Det skal også stå opplyst priser på levering!

Ha en fin kveld;)
PS!Har dere ikke noen dere kjenner som har bil som kan hjelpe dere?

Jorid ღ sa...

Man kan bestille levering på IKEA, tror ikke det skal være så dyrt!

Julie´s drømmehjørne sa...

Vi endte opp med å få Ikea til å kjøre den hjem for oss fpr bilen til pappa med hengeren streika. Kosta vel en 700 kroner. Ikke å anbefale å ta den inn på en buss. alt for stor! fordel med å få den kjørt hjem er at de bærer den helt inn i stua.
Klem Julie

Frk. T sa...

Jeg har også hatt en ektorp tidligere, og nei, du får den ikke med inn på en buss (tror buss-sjåføren hadde blott temmelig irritert da:p).. Vet ikke om dere har bil, i så tilfelle kan dere låne en henger på ikea.. ELLER få den + alt annet dere kjøper på ikea levert for ca.700,- ... MEN husk da å betale med ETT kort, ellers tar de seg dobbelt opp betalt (helt utrolig, har erfart det selv..arghh..)!

Ha en fin kveld,

Klem: )

Living White sa...

Bestill hjemkjøring:)

Stine sa...

Det står at antall kolli er to for to-seteren. Den er også billigere når det gjelder frakt, siden den er akkkurat under 3000 kr i verdi :) Ps! IKEA- bussen må tåle at man har med møbler, vel?

Prinsessa sa...

Jeg vil få ønske deg en fantastisk fin palmelørdag.
Varme vår klemmer fra Elin:O)

Marie sa...

Da vi kjøpte sofaen vår, en kramfors, leverte Ikea den på døra vår gratis. Tror det var fordi de ikke hadde den på lager da vi kjøpte den. Men de leverer på døra mot betaling også. Går jo an å spørre hvor mye de skal ha for det.

God påske!

Mine øyeblikk sa...

Du kan få den hjemkjørt av IKEA,det gjorde jeg med min,mener det kostet rundt 500 kr.,men skal ikke si det helt sikkert.....lykke til:-)

Ingunn sa...

Vi drar for å kjøpe en slik nå. Ha en fin helg.

Bente sa...

Hei!
Søk på gule sider over transportservice. Så ringer du rundt til du finner en som ikke er så dyr.

vivian sa...

Hei!
Takk for koselig hilsen. Ikke lett å bestemme seg for farge og tekstil. Kjøp stoffet først, da er det lettere å finne ut hvilken farge treverket skal ha. Ta utganspunkt i en farge du har eller i rommet, da blir det mer gjennomført mener jeg. Men smaken er som baken! ;-)

Det gammle trekket gikk rett i bosset. Det var gammelt og luktet vondt. BLÆS... :-S

Lykke til med sofa kjøpet!

SMIIIL fra vivian.

Anonym sa...

Lykke til med "sofa prosjektet" De kommer nok til deg på et hvis skal du se, enten det er hjemkjøring, leie av henger eller noe annet.. :D

prinsesselinn sa...

hehe, tror du skal slite litt med å få den inn på buss.
hva med å leie en billig vare bil ??
kanskej det er billigere enn å få den kjørt hjem,