torsdag 27. august 2009

Blankt på bordet

Takk for alle koselige kommentarer om stuen/spisestuen vår :) Under antikkbutikkrunden min her om dagen ble det en skål/bolle/terrin (kan noen fortelle meg hva det heter?) til saus. Jeg trodde jeg hadde pusset den helt blank, men de høyoppløselige bildene fra speilrefleksen forteller visst noe annet! Fram med pussepasten igjen her nå. Monogrammet er G-W. Salt-og pepperbøssene på det øverste bildet er fra eBay.

7 kommentarer:

Anne sa...

Hei hei!
Wow, så flott suppeskål:) Kor fekk du tak i den?
Tenk så fin å ha på bordet!:)
Helsing Anne:)

Marias skriblerier sa...

Nydelig!

Tomines hjem sa...

Kjære kjære deg.. pakken ble hentet igår, og idag ventet den på meg for oppakking.. du er jo helt fantastisk snill.. gud så fint du har pakket alt!! OG for noen gaver.. Det er pakket pent ned igjen, og skal settes opp igjen i stuen i nyhuset.. her pakker vi for harde livet, så desverre ingen kosebilder av det nå.. Men jeg lover deg at det kommer... Tusen tusen takk... Jeg ELSKER det!!! stor klem til deg!!

MissMette sa...

Den terrinen var utrolig nydelig, og det samme ble bordet.

Det var utrolig søtt med de hvite putene med sløyfene på stolene dine.
Fin blogg, jeg kommer tilbake igjen

Ha en fortsatt fin uke
Klem fra Mette

Anne sa...

Hei igjen!
Ja, eg syns og det var så hyggeleg med fleire ungjenter innpå her:)
Spesielt med nokon som har same utdanninga som meg;)
Du er ferdig utdanna frå Bodø?:) Korleis var den utdanninga?
I Bergen foregår utdanninga på Universitetet, så blir litt mykje teori syns eg. Saknar litt meir praksis, men har samtidig lært utruleg mykje:)
Har du byrja jobbe du no då? Er litt nervøs for jobb, for jobbmarknaden for ein journalist ser litt mørk ut for tida... Men alt ordnar seg alltid!:)
Ha ein fin-fin fredag:)
Klem frå Anne:)

Anonym sa...

Jeg ser at det er flere som spør i ditt forrige innlegg om hvor du har fått tak i de søte putene på stolene, men at du ikke svarer.....det samme lurer jeg på....

Kathleen sa...

Så fin! :)

Jeg har noe til deg på bloggen min i dag!

Klem klem