søndag 30. august 2009

Kremtoner

Deler til servise har jeg samlet på en stund nå. Alle mulige mønstre, men felles for alle delene er at de er kremhvite. Det jeg har skikkelig lyst på nå, er en vakker kremfarget terrin! Butik Sophie har noen lekre med fin patina. Det nederste bildet er hentet fra hjemmesiden.

8 kommentarer:

Kreative drømmer.. sa...

Nyyydelig:)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Å så skjønne ting. Den tallerken med gjennombrutt blondekant også sausnebbet var bare "vil ha" for meg. Du skjønner, vi samler på akkurat samme greiene ser jeg. Har vært på loppis i dag og funnet ganske mye fra Egersund og Figgjo. Lykke. Jeg selger jo litt. Det ligger et fat i butikken nå. Men siden jeg samler på dette selv, så sitter det laaangt inne å selge det;)

Takk for linken.
Ønsker deg en herlig søndag
Klem:)

Anne sa...

Så fine ting du har fått tak i!
Enig med deg, den terrinen var nydeleg:)
God søndag!

Jorid + NOE Blog sa...

Aaaha, så nydelige :-D Heldig du som har loppemarked og bruktbutikker rundt om overalt! Her i trøndelag er det så lite :-/

Ha en fin søndag!
Klem J

FruT sa...

Hei du! Så nydelig blogg du har! Fant deg nettopp, legger meg til som følger. Skjønner godt du ønsker deg en slik terinn!
Ha en fin søndagskveld. Maia :)

Martine sa...

God kveld i stuen:)

koselig blogg du har Stine:) har en award til deg inne på bloggen min.

Ha en flott kveld:)

Kristoffa sa...

Skjønner godt at du ønsker deg en kremfarget terrin. Det ville jo passet utmerket til resten av det nydelige serviset ditt:)

Christine sa...

Kjempefine bilder, Stine! Jeg ønsker meg også en sånn terrin - har to fine, gamle, hvite terriner nå, men tror ikke jeg kan få mange nok ;o) Ha en herlig uke!

Klem Christine / dethvitehuset