onsdag 5. august 2009

Tre på topp


Blogger:

1. Vintage
Johanna skriver alle de vakre reportasjene i yndlingsinteriørmagasinene mine og har et nydelig og gjennomført hjem i de vakreste gråtoner. Kjøkkengulvet hennes er til å dø for. Rett og slett vakkert.

2. Hvitur Lakkris
Gúa blander inn litt svart blant det hvite, og har en veldig personlig stil med mange gamle, fine ting. Tror hun er født kreativ!

3. Crème de la Crème
Ragnhid har stadig nye tips, deilige lyse farger og en lekker nettbutikk. Hyllene på kjøkkenet hennes er perfekte, og hun setter tingene så fint sammen.

(Fra venstre: Himlarum, Lantlif og Lottens vita och gröna)

Andre blogger jeg stadig er inne og henter inspirasjon fra: Lantlif, Modern Country, Romantiska Hem, White Vintage, Biskopsgården, Vita ranunkler, Ängeln i vitt, Den gamla skolan, Lottens vita och gröna, Himlarum og Annas hus på landet. Alle disse er verdt en titt. Felles for disse bloggene er den lyse stilen med mange loppisfunn. Har du tips til blogger i denne stilen som jeg ikke har på blogglisten, vil jeg gjerne at du legger igjen en kommentar :)

Håper det går bra at jeg har lånt bilder av dere? Hvis ikke, skrik ut! I min neste tre på topp kommer nettbutikker det er verdt å kikke på. I dag har jeg forresten vært i Halden og intervjuet Tomas Ledin for SA, det var hyggelig!

6 kommentarer:

Fillifjonka sa...

Hei Stinemor :) Har fulgt bloggen din litt i smug nå, men er på tide å ta turen "ut av skapet" ;-) Moro å se at familien kommer seg så langt, og bruker evnene sine! :D Utrolig flotte bilder du har, og en helt utrolig leilighet! Den kan du være stolt av, selv om du bare leier!
Men syns jeg burde koble deg med ei Fredrikstad-venninne - Anette! Hun har også en fantastisk blog jeg leser jevnlig, og ser ut til at smaken deres matcher! ;-)

I tillegg kan jeg anbefale Tif-Tof butikken i Drøbak, trur den ville vært noe for deg! :-D

Klar for en helg på Skriverstuen snart forresten? Planlegger ungdomshelg og voksenhelg neste sommer - da må både du og din kjære komme!!!
Klem fra Mari :-)

Nooria sa...

Hei

I farten husker jeg ikke helt om du har lagt spor etter deg på min blogg, og du må gjerne stikke innom. Jeg har en hvit/lys nostalgisk stil, pusser opp møbler og handler stadig på loppemarkeder.

Til innlegget over. Butikken i Drøbak, som helt riktig er skjønn heter Tin Tof og skal ganske snart bare være en nettbutikk.

Änglarnas hus sa...

Hej Stine!

Vi verkar ha samma smak då det gäller fina blogga följer fler av dem du nämt!

Må så gott!
/Sanne

Ønskedrøm sa...

Hei! Har fulgt bloggen din en stund og synes den er virkelig flott og ikke minst koselig lesing!Så du er lagt til i blogglisten min så jeg kan få med meg når det kommer oppdatering:)

Jeg har forøvrig et tips på en blogg du bør ta en titt på. Min gode venn Pia har akkurat begynt å blogge om interiør,og hun er en meget kreativ sjel og en reser på loppefunn, så er mye inspirasjon og god lesning å hente der i fra. Hvis du vil ta en titt heter bloggen hennes hund,hus og hage og adressen hennes er: mount-onyx.blogspot.com! Anbefalles på det sterkeste!

Ha en riktig fin dag videre!

Hilsen Silje

Goa sa...

Snälla, snälla du...Tack så mycket! Jag blev alldeles rörd och glad och väldigt stolt!
Nu blev solen ännu varmare och sommaren finare, tack vare dig..:)

Ha det bäst söta du!
Så ses vi..:)

Största kramen min till dig...

Nina sa...

Hei Stine! For ein fantastisk flott blogg du har! :-) Har mange flotte bilete! Kjem til å følge med deg på denne bloggen :-) Gledar meg til meir!

Helsing Nina.