lørdag 10. januar 2009

Andre oppslaget

Da har jeg skrevet min andre oppslagssak, om Marit som må på en 300 mils lang tur for en liten legesjekk før hun kan gå inn i militæret. Førstesiden ser slik ut: Ellers er det lite nytt på interiørfronten her oppe, kan ikke kjøpe så mye siden det blir vanskelig å drasse det med fram og tilbake. Jeg må tross alt reise lengre enn 300 mil for å komme hjem og tilbake hit! Nede i Oslo har Geir Arne debutert på VG TV, og jeg er kjempestolt :)

4 kommentarer:

Photo-Me-Life sa...

Så du kjente det "reiv" du også ja? Jeg bor jo på havet, i en diger blokk som står på noen "pinner" så jeg var så redd i natt at jeg fikk ikke sove....Det var bare å glemme:) Får legge meg ekstra tidlig i kveld å håpe på mindre vind. Selve stolen jeg satt i i natt, gynget...

Sissel sa...

Hei!
Velkommen til Tromsø!!!
Kjempefin blogg du har!!

Titter innom snart igjen:))

Sissel sa...

Det ligger en liten koselig bruktbutikk rett ved brua..husker ikke navnet i farta men den er lett å finne.Fretex er jo også verdt en titt i ny og ne-noen ganger har de fine ting.Den ligger på Skattøra.
...ser du har funnet noen butikker.Fryd ligger øverst i Veita senteret.Kremmerhuset har mye fint,Nerstranda.gautes Interiør midt i storgata.Møysalen,også i storgata.Du finner Britts Boutique i tillegg på Jekta.
det er noen jeg har glemt føler jeg..sikker på at Gjertrud og Chatrine kan komme med gode tips;))

trives du ..så langt???
Fått vær nok iallefall:)))

Sissel sa...

jeg så en rå fin seng på finn.no som er til salgs her i Tromsø.En hvit lekker en i metall a la fransk sprinkelseng..vanskelig å forklare-ta en titt-den kosta 1000kr.
Om du trenger mange møbler til billig penge ville jeg dratt til Fretex heller enn til den bruktbutikken-der er det mer antikviteter og prisen deretter...
Det stod en gammel seng på Fretex også,i tre,med høyt hodegjerde..men trenger maling..så ikke på prisen men sikkert rimelig.