lørdag 24. januar 2009

Mulig oppussingsobjekt

Er ute etter et lite bord til å ha i den kommende leiligheten til Geir Arne og meg. Vi kommer antakeligvis til å ende opp med en knøtt av en toroms, og kan ikke ha for svære møbler. Dette lille kjøkkenbordet ligger ute på Qxl nå. Tenker det kan bli fint i hvitt og med en slik knott fra IKEA på skuffen. Og så kan man jo ta ut klaffene om man får gjester. Kjekt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja. Det må jeg si. Det så jo rett og slett fantastisk ut. Mon tro om kanskje Skeidar har lignende innretninger man kan sveise på gamle bord. Kanskje dette er å finne på e-bay, finn.no eller til alt overmål autodb.no.

Tiden vil vise. Man kan bare håpe at du finner noe som passer til rokkoko-vinduene du har et uttrykt ønske om å ende opp med.

Tenker dere ender opp i en 1-roms på Grorud.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg! Så koselig da å planlegge møbler til et nytt bosted. Store møbler er som regel bare en belastning er min erfaring. Det rare er at når man ser de i butikk eller på loppis så ser de slettens ikke så ruvende ut, men i det de entrer heimen...ahrghhh, brent meg der noen ganger. Små stoler som har så skrå rygg at de bygger en meter ut fra veggen, he he Målebåndet er alltid med meg i vesken ;O)
Ha det godt da så blogges vi ved.
Klem

Photo-Me-Life sa...

Jeg tror det der kan bli rimelig bra jeg med noen strøk hvitmaling og ett par nye knotter:)
Da har oppdraget mitt blitt fullført igjen og jeg sitter atter igjen alene:( That`s life.