søndag 25. januar 2009

Det skal ikke være lett

De oppmerksomme har kanskje lagt merke til at jeg ikke har endret headeren på bloggen min siden jul. Har prøvd meg litt fram for å prøve å finne ut en bedre løsning enn juleevangeliet. Kunne helst ønske å lage en fin header i Photoshop med egne bilder, men det får vente til våren når jeg har noe å vise fram.Har veldig lyst på noe med et slags monogram, synes det er så fint. Lagde et par i Word her, men ble ikke så fornøyd med noen av dem egentlig. Nummer én er mer spennende, men kanskje i overkant dramatisk? Nummer to ble litt for grå og kjedelig igjen. Noen som vil inspirere meg litt eller komme med noen tips og triks?

9 kommentarer:

May sa...

Det er fint å følge med på bloggen din!Titter inn hver dag.

May sa...

hurra,hurra for G.A.!!!

May sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Photo-Me-Life sa...

Heia:)
Jeg vil si som Rema 1000, det enkleste er oftes det beste. Jeg syns den var fin. Eneste den "dill dall" ble mye krøllete l på slutten. Resten syns jeg var helt konge kanon!

Nuhhh er det natt for bloggpiken på havet. Man blir jo helt hekta av det her.

Cathrine Aksnes sa...

syns den rosaen er veldig søt jeg da:) passeer fint her inne... award til deg inne hos meg

Camilla sa...

Synes begge var fine jeg. Er nå engang svak for rosa da. Ikke noen tilhenger av less is more. More is more sier nå jeg. :)

Camilla sa...

Vil du se noen forslag? Likte godt den du valgte altså, men jeg satt og kjedet meg litt og tenkte at jeg kan jo altids tegne litt. Ble kanskje litt mye, hehe.. Men gøy å tegne alikevel da. :D

http://www.snostorm.no/skisser.html

Anonym sa...

Hvordan får du til å lage det der i Word? De ble kjempefine jo! Likte best den grå jeg da....

Stine sa...

Anonym: Man bare lager noen firkanter og noen ovale former og fyller dem med en eller annen farge, og legger inn litt WordArt :) Og så stasjer med litt skygge, 3d osv :) Enklere enn man skulle tro. Men lettest å gjøre det i photoshop eller noe slikt da!