tirsdag 27. januar 2009

Kjøkkendrøm i svart/hvitt

Dette fantastiske kjøkkenet kommer fra serien Tradition fra den svenske produsenten Kvänum. Broby dunhvit er navnet og fargen på innredningen. Liker godt (ikke-)fargene her, de høye buede vinduene, det sjakkrutede gulvet og den lekre svarte benkeplaten i stein. Men jeg ville gjort det litt mer hjemmekoselig; hvite, lette gardiner, en koselig hylle, lysekrone, et rundt spisebord med stoler og en stor bunt med hvite roser i en glassvase. Og champagnekjøleren min på benken. Kanskje en søt pusekatt kunne tuslet rundt på gulvet? Da hadde det vært perfekt, om det ikke var for hvitevarene, som var litt for dominerende her synes jeg.1800-tallsstilen der dører og skuffronter er felt inn i innsatsen, gir Broby en følelse at det er laget på stedet. Intelligente og moderne løsninger skaper likevel en effektiv arbeidsplass, skriver leverandøren om kjøkkeninnredningen. Liker dette klassiske designet. IKEA har et blandebatteri som heter Edsvik. Det er i samme stilen, men koster bare 395 kroner.

8 kommentarer:

Min vri sa...

Åh.. de vinduene er så flotte! Kjøkkeninnredninga og. Tenk hvor herlig det hadde vært med et slikt kjøkken.. Drømme drømme :)

BROCANTE sa...

Har alltid likt rutete gulv! Får ikke andre med meg på det - men mamma hadde rutete gulv. Hennes var lys grått og mørke grått og da jeg pusset opp leiligheten for å leie ut tok jeg utgangspunkt i gulvet og valgte farger og annet ut fra det! Bådet vinduene og gulvet du viser her er helt topp!

Venke sa...

Hei
KJenner du noe til denne produsenten og vet hvordan de er i forhold til kvalitet og pris? Veldig fine kjøkken!

Beautiful Living sa...

Nydelig kjøkken! Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Og gratulerer med dagen til kjæresten din ;)

Nita sa...

Stilig kjøkken ja, men enig med deg: trenger en personlig "tøtsj"

Jeg har noe til deg inne hos meg, kom å hent :)

Klem Nita

MarnyAlice sa...

hei fin blogg :)
utfordring til deg i bloggen min :)

Marny :)

Anonym sa...

Fin blogg du har:)

Cathrine sa...

herlige kjøkkenbilder... utfordring inne hos meg også...;) regner med det er den samme som fra noen andre her...;)