onsdag 14. januar 2009

Takk for innspill

Oppdatering: Har funnet ut at jeg som flere av dere her liker litt snirklete skrift. Derfor går jeg for forslag nr 2, Edwardian Script. Som Kaos sa, er det jo egentlig naturlig at jentas initial står først, og det passer faktisk bedre når jeg velger den skrifttypen, så takk for tipset! Men om hun som skal brodere ikke har den typen, så går jeg for nr 1. Og nå vil jeg demonstrere mine prøve-å-designe-i-word-kunnskaper. Her er cirka sånn jeg har tenkt meg puta:Det er den samme typen som blant annet Lisbeth med bloggen Lisbeth sin lille verden har laget her.

Hvis noen andre fikk lyst til å dra frem nål, tråd og symaskin, kan jeg tipse om at du får kjøpt veldig rimelige runde innleggsputereBay! Søk på "round pillow inserts" så får du opp mange størrelser. Jeg har bestilt meg fire stykk til 125 kroner inkludert frakt. De er da 35 cm i diameter.

6 kommentarer:

Photo-Me-Life sa...

Det er den skriften jeg har på dørskiltet mitt:) Veldig fin...du har alltid så mye spennende du...

I dag skal jeg til byen, får jeg tid stikker jeg innom;)

Meg sa...

Det er akkurat sånn jeg så for meg monogramet ;) Det ble kjempefint!
Men du, det går ann å laste ned fonter fra f eks se linken http://www.google.no/search?sourceid=navclient&aq=h1&oq=fr&hl=no&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLL_noNO303NO303&q=free+fonts

som kan lagres i systemet til symaskinen/broderingsmaskinen. Mulig fonten må kjøpes da.

Gleder meg til å se ferdig resultat.

Nita sa...

Monogrammer er så flott, er enig i at det ble mer riktig med S først.

Lenge siden jeg har vært hos deg nå, mye å titte på ser jeg...

Ønsker deg en god helg :) Nå må jeg lese litt nedover her...

Unknown sa...

Hei
Jeg har tittet inn hos deg...koselig blogg du har. Du er velkommen til å besøke min blogg og se bilder fra boken Sjarmerende Gjenbruk som jeg har laget sammen med Hanna.
Klem...Ellen

Anonym sa...

prada purse
prada uk
prada hand bags
miu miu
miu miu handbags

Anonym sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿