onsdag 30. desember 2009

Død mobil og nyttårsmiddag


(Foto: Mari Eriksson for Interiørmagasinet. Bilde via Vintage)
Hei, hvor det går de siste dagene i 2009. Batteriet på mobilen min er flatt, så sitter her uten mobil. Rart hvor avhengig man er av den! Nå er det rydding som gjelder. Vi dro hjem hvert til vårt til jul etter at vi hadde julefest her i leiligheten i Oslo for snart to uker siden, så vi rakk ikke rydde så mye etter det. Og i morgen er det atter tid for middagsselskap og festligheter, så her er det bare å henge i! Leiligheten er altså så langt fra bloggbar inntil videre, så dere får nyte dette bildet i stedet (kanskje like greit?)

Interiørstylist Johanna med bloggen Vintage delte dette vakre fotografiet for en stund siden, og det er fra Nina Hartmann Sundgren sitt tidligere hjem. Inspirasjon til tusen!

6 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Vil få ønske deg og dine et riktig Godt Nytt År !!
Jeg gleder meg til å følge deg videre :)
Takk for et flott bloggår og tusen takk for alle de gode hilsenene du legger igjen hos meg . Jeg setter så utrolig stor pris på dem :)
Nytt år og nye muligheter...
Nyttårsklem fra Kari

Sveitserhus og rosehage sa...

Takk for koslig kommentar hos meg. Flisene våre er kjøpt på Bella flis og interior i lier. http://www.bella.no/ Vi er kjempefornøyd med valget. :)

Miss Mette sa...

Hei Stine…
Mange flotte inspirasjonsbilder du viser… helt i min stilklasse (smil)…
Titter innom for å ønske deg et godt nytt år, og så gleder jeg meg til
å følge deg videre i 2010… Klem fra Mette

Lille Liljehvit sa...

Hei hei :)

Hvordan klarte du å få til 3 'kolonner' i bloggen din? At du kan legge til gadgets både til venstre for blogg-roller, og til høyre? Skulle gjerne ha gjort det på min egen blogg, men skjønner ikke åssen jeg skal gjøre det. Må man redigere html'en i body'en? For det tør jeg ikke prøve på, før jeg vet 100 % at jeg ikke ødelegger noe :)

Kunne du laget et innlegg om hvordan man gjør dette? Og forklare det så vi blogge-dummies forstår det? ha ha.

Lykke til med nyttårsmiddag, og håper du og dine får en fantastisk feiring i kveld!!

Takk for inspirerende bilder og blogg :)

Klem, Ingun

Lille Liljehvit sa...

Hei igjen :)

Glemte jo helt og takke for hyggelige kommentarer på bloggen min i kommentaren min over :) Det er veldig koselig å lese noen gode ord på bloggen min. Jeg syns det er spennende å logge seg på, og se om det er noen som har kommentert. Og flere ganger har det vært deg :) takk :)

Jeg kommer til å følge med videre i 2010 på innleggene dine, og hente så mye inspirasjon som mulig :)

Godt nytt år!!!

Klem, Ingun

nikusia sa...

HAPPY NEW YEAR ♥