torsdag 10. desember 2009

Jeg trenger ideer!


(Foto: Garbo Interiør og Biskopsgården)
Vi har fått en ny prosjektoppgave på skolen som heter kunst/kropp/mote. Vi kan velge om vi vil gå mot kunst, mote (klær/interiør) eller en blanding. Kravet er at det ferdige produktet skal handle om kropp på en en eller annen måte. Derfor kan vi for eksempel lage både klær, sko, tatoveringer, smykker, malerier, installasjoner, fotografier, mat, møbler og så videre. Det hadde jo vært utrolig moro å lage noe man kunne ha nytte av senere, som for eksempel å pusse opp en stol. Eller har dere noen ideer til hva jeg kan gjøre? Alle forslag, gode som dårlige, mottas med takk!

6 kommentarer:

TONE sa...

WAO....litt av en utfordring!!!

Håper du kommer på noe som INGEN andre har komt på....=)

kos deg...

Jorid + NOE Blog sa...

En liten oppmerksomhet på bloggen min til deg idag :-)


Ha en finfin dag!
Klem J

Siri sa...

Hei! Første gang jeg besøker bloggen din, og garantert ikke siste gangen! Du har en utrolig fin leilighet!! Kjempeflink er du :) lykke til med prosjektoppgava

Kaoskontroll sa...

Dette blir trolig en av de dårlige ideene, men det første som slo meg var disse lubne damene som i en periode ble mye malt, med og uten klær. Jeg er ingen kunstkjenner, så... barokk- tiden? Hehe, bare gjetter.

Uansett, jeg tenkte de kunne være et godt utgangspunkt, i og med at nostalgi og møbler fra tidligere tider er veldig populært nå. I tillegg representerer de et kroppsideal som avviker mye fra vårt tids idealer.

Jeg gir meg her jeg, for begynner jeg å spinne videre ideer ut fra dette blir nok min lille ide til en aaaltfor lang melding. ;)

Lykke til med oppgaven! :)

Camilla, Casa de Bach sa...

Kanskje en byste?! ;)

Hilsen Camilla

Janne sa...

Så morsomt, men det er ikke alltid lett når man har mange valg.

En lekker vest ville jeg prøvd meg på.. hva meg to vester i en.. at man kan bruke den på begge sider??

Ønsker deg en fin fin helg og nyt adventstiden.

K-J