lørdag 19. desember 2009

Førjulshelg


Har fått spørsmål om hvordan Hellstrøm-ribba ble. Vi syntes kjøttet fikk god smak med hvitløk, timian, løk og gulrot i ovnen. Svoren ble ikke sprø, men det kan like mye ha med ovnen å gjøre. Det er ikke sikkert en annen oppskrift hadde hjulpet! Rødkålen ble super, anbefaler absolutt denne oppskriften (jeg byttet ut den vanlige kålen med rødkål). Dagens bilde er fra det julepyntede kjøkkenet hjemme i Sarpsborg. Vinduet er julepyntet med stripete liftgardiner, blondegardiner og krans.

Ha en fortsatt fin helg alle sammen :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

så fint dere har det:)
ønsker dere ei go helg.klem:)

Anonym sa...

Så fint kjøkken. Fint med julegardiner på kjøkkenet, har jeg lyst på til neste år!

Marit sa...

Nydelig kjøkken - enkelt og delikat!
Ønsker deg en fin adventshelg!
Marit :o)

lott@ sa...

Jeg prøvde meg også på Hellstrøms ribbe og fikk samme resultat - kjempegodt kjøtt, men ikke perfekt sprø svor. Droppet worechestershiresausen (eller hvordan det no skrives) og alkoholen i sausen, men var fantastisk god likevel. God jul!