lørdag 7. august 2010

Høsttrend: rått og rustikt / autumn trend: rustic interiors

(Foto: Sköna Hem)
Jeg tror at trendene denne høsten går mot en litt råere stil enn tidligere. Naturlig patina og slitt treverk har allerede begynt å snike seg inn hos meg. Et gammelt bord som har tilhørt eldre generasjoner i slekten min har vi nå som spisebord. Skal få tatt bilde av dette snart! Kalk-/murmalingen som jeg har hørt rykter om en stund, har kommet til Zanz, melder Franciska, og denne har jeg også definitivt tenkt til å prøve ut etter hvert! Vi håper jo å kunne kjøpe egen leilighet i stedet for å leie neste vår, og jeg gleder meg allerede til å pusse opp :) Har mange planer allerede!

Psst...! I morgen klokken 12.00 legger jeg ut mange kjøkkenting og kakebokser for salg i forbindelse med det store ryddeutsalget! Bli med på bloggens Facebook-side, så får du vite hva som kommer før alle andre: Vintage Chic finner du her.

6 kommentarer:

VINTAGELINE sa...

Så rått og stilig. Veggene er superlekre. Slik maling vil jeg også prøve. Fint med grått. Har faktisk begyndt å få lyst til å male annet enn hvitt i stua iallefall.( Men absolutt ingen "Farge".

Hilsen Line

Loppe sa...

Følger dig tæt... kigge på bloggen i morgen - måske skal jeg snart ha en sending..

Ha det godt
Klem
Loppe

DustyLu sa...

I love your blog and all its inspiration! Have a wonderful day! ~lulu

Unknown sa...

Så härligt, jag älskar denna lite råare stil, bryter fint mot det mjuka romantiska.

Kram Catta

Tine sa...

Fine bilder, liker stilen :)

June J. Larsson sa...

Jeg leste også om denne betong-malingen hos Franciska, og den ser virkelig tøff ut. Skjønner ikke hvor jeg skal få testet ut den her i huset!!! ;)

Det har sneket seg inn litt slitasje og patina her også. DEt er så fint!! Det burde jammen vært like stas med oss mennesker når VI får litt slitasje og patina: verdien øker i takt med aldringsprosessen! hi hi

Ha en fin søndag!
Klem
June
Nostalgi & Skriverier