fredag 20. august 2010

På ferie i Frankrike/ vacation in France

(Foto: Channel 4)
Ja, dere, nå kan jeg endelig fortelle dere hvor vi har vært de siste fem dagene! Geir Arne og jeg har nemlig vært i Sør-Frankrike på ferie, nærmere bestemt i Nice :) Måtte gjøre klart et lite innlegg til dere midt i uka her så dere fikk noe å se på mens jeg nøt rolige dager i sola. Framover venter reiserapport her på bloggen, så om noen vil ha med seg noen tips er det bare å følge med!

Jeg oppdaget også (veldig lykkelig!) at 500 følgere er passert her inne mens jeg har vært borte. Kanskje det fortjener en liten feiring?

6 kommentarer:

Alberte sa...

Perfekt bilde! Og Stine - du har all grunn til å feire. Bloggen din burde alle besøke - hver dag! Alt er lekkert pakket inn.
NYYYT NIce!
Klem, J

Magdalena sa...

så deilig da..! herlig bilde..,

mannen min og jeg drar til nice om to uker, vi leier bil i nice og drar sørøver mor toulon, der har vi et litte hotell på en strand som vi stadig vender tilbake til...
gleder meg til bilder, klemz...

Silke sa...

Å, Frankrike er bare så nydelig. Spesiellt Rivieraen. Tror det må være yndlingsstedet mitt. Kjenner jeg nesten blir litt misunnelig, selv om vi var i paris i år. Gleder meg til å se bildene og få flotte tips. Håper dere hadde en fin ferie, og virkelig nøyt det Nice har å by på!

Sommerhuset i bakken sa...

Forstår godt at 500 (minst) følger bloggen din. Den er jo så fin!

Nydelig bilde!

salige lavendel sa...

Å, så heldig du er. Skulle gjerne vært på Frankrikeferie nå jeg også. Blir spennende å se tipsene dine etterhvert. Nyt solen og fridagene!!

helen og gutta sa...

Nice er en helt fantastisk by. Gratulerer med 500 følgere, det er mange som enda har gleden av å oppdage bloggen din. god ferie videre. klem