lørdag 16. januar 2010

Etterlysning: blomsterurne

 
En slik blomsterpotte i urnefasong står høyt på ønskelista mi. Hvit, mosegrodd og fransk (eller i det minste se sånn ut!). Lekkert! Den hadde passet så fint på stuebordet mitt med en blomst i, men jeg kan ikke finne en fin en noe sted. Er det noen som vet om noen? Den trenger ikke være så shabby, det fikser jeg selv! Har sett en på en blomsterbutikk i Oslo, men den var ikke så fin som den på bokcoveret til Franske stemninger. Og jeg tror den var ganske dyr. Urnen under her finnes på eBay, men selgeren sender ikke til Norge.

(Foto: eBay, dhenry102)
Se så flott spisestuebordet til Kim og Bjørn Stiler er med en tung urne på. Den matcher også de gamle Tolix-stolene p-e-r-f-e-k-t!

10 kommentarer:

Tee of Vinnord Cottage sa...

Jeg har faktisk en sånn urne... to faktisk... men den ene har sprukket... :( De er i teracotta, men malt grå/shabby... ser litt sink aktige ut...
Kjøpt på salg i fjor på Mester Grønn :)

Du finne nok!!! ;)

Guttemamma sa...

God morgen,Stine!!
Jeg har et par sånne,iktig nok ikke så store. Den ene er fra mester grønn ifjor,den andre TROR jeg er kjøpt på dorothea men husker ikke helt. Mellom Ås og Drøbak er det en fantastisk butikk som heter "Krukkegården", det bugner av vakre krukker,rustne skatter mm...verdt et besøk uansett, I Drøbak er det en vakker blomsterbutikk som heter "Drøbak blomsterbinderi", de har spesielt vakkert utvalgt den stilen vi elsker...ring dem og hør!
Lykke til!!
klem

Marit sa...

Jeg ville også ha sagt "Krukkegården" i Drøbak. Men bare vent til Inspirasjonsguiden "vår" kommer - der bør man få tips om sånt, ikke sant? *smiler*
God helg!
Klem Marit :o)

Heidi-anitha sa...

Hei Stine!


Jeg har flere - og er veldig glad i mine. De er forskjellige og som du sier utfyller det det lille ekstra..

Gå på Zanz du - der har de maken til den på bilde du viser, ikke i jern, men i mur.. den er fin på pris også, jeg kjøpte en der i høst.. Håper de har flere igjen...

Ellers hadde jeg passet på å titte innom blomsterbutikker rundt om nå i våres, det kommer til å poppe opp myyye lekkert!
Lykke til..

Klem Heidi-anitha

Marie sa...

Det går an å be blomsterbutikk eller interiørbutikk som fører en leverandør som har slike om å ta inn til deg :-)
God helg

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hei
Jeg får inn noen til våren. De er nok ikke store og tunge støpt i betong men grå og i jern. (fra Chic Antique) Skal se og få lagt de ut snart;) Kan lage et blogginllegg om de i morgen. Lover;)

Også har de store i støpejern hos Affari da. Send meg eposten din til post@wallas-verden.no så kan jeg sende deg bilder om du er interesert.

Ha en fin helg
Klem:)

Lene sa...

Vet du, jeg så de hadde fått inn nesten identiske på Mester Grønn i går, 150kr for den store, og 100kr for den som var litt mindre:)

Stine sa...

Hei Lene!

150 kroner var i alle fall en veldig respektabel pris :) Ser ut til at jeg må på shopping snarest!

Stine

Susanne sa...

Sitter og surfer på nettet så kom jeg over denne og tenkte på deg ;)http://www.vintagebynina.com/shop/

Urnen ligger under nyheter og så blar du til jernurne
Klem Susanne

Stine sa...

Hei Susanne, og så koooselig at du tenkte på meg :) Den krukka var bare rålekker!!! Men nå er den solgt :/ Forresten, du må få deg kommentarfelt på bloggen din så vi får kommentert!

Stine