torsdag 7. januar 2010

Gammelt vs nytt

Som jeg har skrevet før, synes jeg at nyproduksjoner av lysestaker i fattigmannssølv fort kan se veldig feil ut. Les: klumpete staker med masse flekker slik at de ser "gamle" ut, gjerne i kombinasjon med glorete diamantpynt og svirvelmønster som gjør meg gal, spesielt når de står i grupper. De gamle er ofte slankere og renere i formen enn nye.
(Foto: Franske fund, Zanz og Franske fund)

Men det finnes alltid unntak, og disse fra Zanz synes jeg er riktig så fine! De ville blandet seg fint inn sammen med gamle lysestaker og vaser i fattigmannssølv. Jeg har kjøpt tre gamle ting i fattigmanssølv fra eBay som jeg venter på i posten om dagen :) Til jul fikk jeg gavekort fra Zanz av samboeren, så om de fortsatt har flere slike staker igjen, tror jeg at det blir en på meg!

7 kommentarer:

Ella sa...

Jeg syns de var nydelige! Jeg er selv veldig glad i fattigmanssølv, men er enig i at det kan bli litt glorete. (Noe som IKKE stoppet meg på black design shop, hehe)

Ella sa...

Sv: Jippi!! Tusen takk for svar! Jeg tenker å gjøre alt hvitest mulig! Blir litt jobb å pusse hele bordet før malingen, men det er verdt det!

Heidi-anitha sa...

Jeg skrev visst komentar på ditt forrige innlegg jeg..:0) Du er så flink til å følge opp bloggen din..

Alltid bilder som fenger meg og så godt å møte noen i bloggverdenen med akuratt de samme "synspunktene" for hva som er vakkert..

Og igjen takk for utrolige nydelige ordene du skrev.. Glad for å være en venn av deg her
inne:0)

Så les gjerne kometaren under forrige innlegg, så snakkes vi:0)

Så enig med zdeg ang.det nye fattigmannsølvet.. Ikke mye fint av reproduksjon nei.. men jeg hadde nok gått for zanz sin jeg også..

Klemmer

Ella sa...

Tuusen takk for råd! Aldri malt noe i hele mitt liv, så jeg trenger all hjelp jeg kan få, hehe!

Det blir nok ikke helt sånn, egentlig det jeg hadde lyst på, men da måtte jeg kjøpt ALT nytt, hehe! Men skal ha helt hvit sofa, hvit skjenk, hvitt bord, også blir kjøkkenbordet og stolene malt, får ta det litt etterhvert!:)

Vet hvertfall at jeg vil ha alt lyst, og om det minner om home & cottage stilen når jeg er ferdig, er det selvfølgelig HELT greit!:)

Tee of Vinnord Cottage sa...

Jeg har de fra Zanz selv. Ikke kjøpt der, men helt like. Hadde 2 "små" og en stor... de to små fikk jeg til bursdagen min for 3 år siden av min beste venn... og i julen sprakk begge to da det var noen lys som brant for langt ned :( Den ene er limt sammen med masse kjærlighet, men ser ikke like bra ut... den andre måtte i søppelkassen... Savner de veldig! Har lett etter nye, men ser ikke om disse hos sans er de "små" eller de "store"....

(eddas) sa...

Ja..jeg er helt enig med deg...derfor har jeg ingen...og de gamle er så vanskelig og komme over....men godt tips om eBay..
kos deg
goKlemmer

Beate, A Brighter Day sa...

Enig med deg! Gammelt er ofte best :) Men disse var veldig fine..!